L’equip de mestres us desitgem un bon estiu.

Ens retrobarem el dilluns 13 de setembre!

Aprofitem per deixar-vos el llistat de llibres de text curs 2021-22

CICLE MITJÀ VISITA EL CIM D’ÀLIGUES

El passat divendres dia 18 de juny, cicle mitjà van visitar el Cim d’Àligues. Els alumnes van poder estar en contacte amb la natura i aprendre moltes coses sobre les aus rapinyaires: àguiles, voltors, mussols, ducs, falcons…

El moment del vol de les aus va ser el més espectacular i els nostres nens i nenes van gaudir més!

Us adjuntem un vídeo perquè pugueu gaudir vosaltres també!

Els pirates al Joc Perdut

Aquest any, tot i la pandèmia, hem pogut gaudir altra vegada del Joc Perdut!
A la Plaça major de Nou Barris ens hem reunit per a gaudir d’un espectacle d’animació amb d’altres escoles. Hem vist personatges que canvien jocs per somnis, hem jugat, hem cantat, hem ballat, hem rigut i hem trobat el joc perdut.
Ens ha agradat molt i hem après molts jocs nous i moltes cançons.

Els cocodrils hem trobat el Joc Perdut

Després de moltes setmanes aprenent amb molta il·lusió, a la classe de Música i Psicomotrocitat, les danses i jocs del “bugui-bugui”, “passa el fil”, “la Cucafera”, “si tu et vols divertir” i d’altres, per fi, va arribar el gran dia de buscar el Joc Perdut.
Teníem moltes ganes que arribés, per anar a la plaça Major de Nou Barris i jugar i cantar amb la resta de nens i nenes d’altres escoles, i tot i no poder barrejar-nos i haver de guardar distàncies, vam gaudir moltíssim.

Els pirates a Can Pou

Els Pirates hem anat a Can Pou a viure una aventura pirata!!!
Just quan començavem a caminar pel bosc i explorar ens ha aparegut una pirata! Era la Capitana Anguliña, que venia des de Galicia amb el seu barco però l’ha perdut en una forta tempesta. I ens ha explicat que per aquells boscos els seus avis hi havien amagat tresors!! Així que decidits a ajudar-la ens hem unit a ella per buscar-lo.
Hem trobat trossos de mapa, hem sabut llegir-lo molt bé i anar a la zona de les cabanes on hi havia els tresors amagats!
Ens hem ben guanyat la piruleta i el carnet de pirata!
Després hem gaudit d’allò més de l’entorn i visitant els animals de granja.
Mireu les fotos, mireu!

P3 B visita Can Pou

La primera sortida de tot el dia dels Cargols ha estat tota una experiència! En tenien moltes ganes i ho han viscut amb alegria i intensitat. S’han convertit en exploradores per buscar un tresor amagat al bosc i han pogut donar menjar a un munt d’animals. Al dia següent volien tornar!

P4 A visita Can Pou

Desprès d’esmorzar hem anat a fer un passeig pel bosc.  Ha estat una aventura, camins planers, altres de grimpar una mica,.. gaudint de la natura, observant el que trobàvem pel camí, alguns arbres i les seves arrels, bolets, flors,…
Ens hem trobat amb una capitana que ens ha donat un mapa per trobar un tresor.
En tornar hem dinat i després hem vist els animals que tenien a la granja: ànecs, gallines, galls, vaques, conills, cabres, ovelles, un poni, un cavall  i ases.  A alguns els hem donat de menjar.
Els infants han gaudit molt d’aquesta sortida, es mostraven ben entusiasmats.

P3 A visita Can Pou

Per fi va arribar el dia que sortíem amb autocar cap a la muntanya.
Els peixos hem trobat una exploradora que ens ha donat un mapa per buscar un tresor. L’hem trobat després  d’una llarga excursió i li hem donat de menjar a molts animals.
Ens ha agradat tant que volem repetir.

Els cocodrils visitem Can Pou

Els cocodrils ja portàvem temps mirant el calendari i comptant els dies que faltaven per anar a Can Pou, i és que estàvem ansiosos per pujar a l’autocar i passar el dia a la muntanya.
En arribar, ens va rebre el Marc, el nostre monitor, i vam anar a esmorzar per agafar forces per a la ruta que ens havia preparat.
Passejant pel bosc, vam creuar un riu, vam gaudir de la primavera, mirant i olorant molts tipus de flors, vam poder entrar en unes cabanes, i fins i tot vam trobar un tresor.
Després de dinar, vam anar a veure les cabres, ovelles, cavalls, conills, gallines, oques…que viuen allà i seguint les directrius del Marc, els vam poder donar menjar. A alguns ens va fer una mica de por, però vam gaudir molt.
Va ser una experiència i un dia magnífic!

Dragonada 2021

Aquest any, la Dragonada ha estat diferent i cada escola participant ho ha fet a les seves instal·lacions.
Igualment hem pogut practicar atletisme i les seves variants, gaudint d’una organització similar a la que es fa cada any a Can Dragó.

Cicle Mitjà visita Collserola

El dilluns 3 de maig, tot el cicle mitjà vam anar d’excursió,  després de  tres intents fallits.
Vam anar a Collserola, al castell de Torre Baró. Vam pujar caminant i vam estar jugant i esmorzant al costat del castell.
Després vam continuar caminant per un camí, observant les plantes i els arbres: pins, ginesta… vam trobar espàrrecs i vam fer fotos.
A mig camí vam parar a dinar i ens ho vam passar molt bé. Ens vam cansar molt i vam arribar a l’escola molt i molt cansats, però contents de passar el dia a la muntanya.