WHAT HAVE WE GOT FOR BREAKFAST?

Amb els alumnes de CI hem estat treballant sobre els aliments. Hem après el nom de coses que mengem, hem anat fent fotografies dels nostres esmorzars per tal d’analitzar en quin grau són esmorzars saludables i també hem parat atenció en els embolcalls que fem servir per valorar si col·laborem d’alguna manera en la sostenibilitat i cura del medi ambient.

Hem tret conclusions molt positives de la nostra observació:
– Portem esmorzars molt saludables: fruites, entrepans, cereals, fruits secs, lactis…
– La gran majoria fem servir carmanyola i així estalviem l’ús de paper d’alumini, plàstic i altres embolcalls que són menys sostenibles.

Aquí teniu un vídeo i algunes fotos amb els resultats del nostre estudi.

With the CI students we’ve been working on food. We’ve learned the names of what we eat, we have been taking photographs of our breakfasts in order to analyze to what degree they are healthy breakfasts and we have also paid attention to the wrappers we use to assess whether we collaborate in any way in the sustainability and care for the environment.
We’ve got very interesting conclusions from our observation:

– We bring very healthy breakfasts: fruit, sandwiches, cereals, nuts, dairy…
– Most of us use lunch boxes and thus save the use of aluminum foil, plastic and other less sustainable packaging.

Here is a video and some photos with the results of our study.

WHAT HAVE WE GOTFOR BREAKFAST? 1R

WHAT HAVE WE GOT FOR BREAKFAST? 2N

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>