ÚLTIM DIA DEL CURS 2021-22!

Avui dia 22 de juny ha estat l’últim dia del curs 2021-2022. La classe de 1r ens ho hem passat pipa a la gimcana amb els companys i les companyes de 2n, 3r i 4t. Després, hem gaudit d’una estona tots junts veient la pel·lícula “Kerity” treballada a l’àrea de filosofia (que no hem pogut acabar, així que si la trobeu la poden acabar de veure a casa!) i finalment ens hem fet unes fortes abraçades per desitjar-nos un bon estiu.

Aprofitem jo com a tutora i la Blanca per donar-vos les gràcies a totes les famílies pel detall que heu tingut amb nosaltres. També agrair-vos la vostra implicació a l’escola i a l’aula i el tracte amb tots i totes vosaltres. Bones vacances!

A continuació afegeixo una fotografia de tota la classe de primer amb la seva medalla que s’han guanyat per haver treballat tan bé durant tot el curs i perquè s’emportin un petit record:

1 comentari

  1. Miriam

    Amb tots els impediments de la pandèmia heu fet possible un gran curs. Moltíssimes gràcies per tot i que tingueu tot el professorat i famílies unes bones vacances.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>