Projecte interdisciplinari de cicle “Els nostres grans”

Com cada any, els nens i nenes de sisè continuen amb el projecte “Els nostres grans”, aquest cop amb la finalitat d’elaborar una capsa dels records per als grans de la residència de Can Comelles. Els nostres grans són una font de coneixement i saviesa. És per això que aprendrem a elaborar la nostra línea de vida a partir de la seva història. Els alumnes de 6è elaboraran un diari on recopilaran la informació rellevant de la vida d’un gran, amb qui treballarà al llarg de tota la unitat. En acabar el curs, els portaran una petita capsa on hi hauran guardat detalls que ajudin els grans a recordar els moments més importants de la seva vida.

Aquest són els criteris d’avaluació que hem compartit amb els infants i que els ajuden a autoregular el seu aprenentatge al llarg de tot el projecte:

  • Aplicar els coneixements sobre la llengua i l’expressió escrita a través de l’elaboració d’una entrevista personal per la persona amb la que treballen en parelles.
  • Col·laborar i implicar-se en les tasques del treball cooperatiu, valorant les explicacions d’altres i pròpies amb respecte.
  • Desenvolupar estratègies d’expressió i comprensió oral.
  • Compartir el coneixement i enriquir-se amb el dels altres
  • Desenvolupar la capacitat d’organització i iniciativa personal.
  • Afermar vincles emocionals amb els grans, afavorint la comunicació entre ambdues generacions.
  • Empatitzar amb els grans i les emocions que els provoquen els records, analitzant els propis sentiments a partir de les experiències viscudes.

 

Us deixem un petit recull d’imatges de les visites fetes fins al moment.

Les tutores de sisè.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>