Fridays for future

Les nenes i els nens de sisè han volgut sumar-se a les manifestacions del passat divendres contra la creixent emergència climàtica. Aquesta protesta està inclosa en el moviment “Fridays for future” que promou accions que intenten conscienciar sobre aquesta emergència climàtica i demanar mesures que ajudin a salvar el nostre planteta.

Els seus representants asseguren que “som l’última generació de la història que té a les seves mans parar aquesta catàstrofe. És ara o mai. Si no hi posem solució ja, els nostres fills i les persones que vinguin després no podran fer-hi res, i en viuran, injustament, els pitjors efectes.”

L’acció de divendres, proposada pels infants de sisè, suposa una petita llavor que tot just hem plantat, però tenim tot el curs per tenir-ne cura amb l’esperança que brolli un arbre gegant de consciència sobre la necessitat de relacionar-nos amb el planeta de manera més sostenible.

Us deixem un petit resum de l’activitat.


Les tutores de sisè

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>