Música en família

Bon dia!

Ja fa uns quants dies que no ens veiem, ni a l’escola ni pels carrers. Durant aquests dies que no anem a l’escola, segur que heu tingut estones per jugar, per llegir contes, per descansar i per fer moltes altres coses.

Per a aquells de vosaltres que us comenceu a avorrir i ja no sabeu què fer per passar les hores i els dies, us enviem una proposta musical anti-avorriment.

Pregunteu als de casa (mare, pare, germans o germanes…) quines són les seves cançons preferides i escolteu-les plegats. Després podeu fer una petita presentació en un full on hi poseu els noms de les cançons, de qui és cada cançó preferida i ho decoreu tot posant-hi dibuixos de notes musicals, pentagrames, claus de sol… 

Sigueu creatives i creatius i decoreu els vostres treball com més us agradi!

I recordeu: utilitzeu molts colors; ara els colors ens donen molta alegria!

Si en voleu fer alguna foto, ens la podeu enviar al correu perepuig@escolalesroquesblaves.cat i així les podem compartir d’alguna manera.

Molts ànims i una abraçada ben forta. Us trobem molt a faltar!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>