VISITEM EL LLAGASTA, EL GALL I LES GALLINES

Des de començament de curs, els infants de P3 vam mostrar molt d’interès per la Festa Major d’Esparreguera. Però cal destacar que coneixien la cançó de l’ENSIERRU i que la ballaven (i la continuen ballant) amb moltes ganes.

Aprofitant que estem treballant la UDI Hivern, i que ara hi ha la festa d’hivern. Els infants de P3 es van trobar en la classe una capa dels diables d’Esparreguera i el conte de la LLAGASTADA (ens acompanya aquesta setmana).

I va començar un treball amb els contes, les cançons,… Per conèixer millor els personatges i perquè es va enfadar el LLAGASTA amb el poble d’Esparreguera. La mama de la Mariona ens va organitzar una visita a l’antic escorxador per veure les gallines, ens van rebre el Toni que ens va explicar coses de la festa d’hivern i aquest cap de setmana surt el llagasta, el gall i les 8 gallines.

SORPRESA estava el Llagasta i es va despertar… quins nervis i emoció. Ens vam poder ficar-nos dins de 2 noves gallines.

VISCA LA FESTA D’HIVERN!!! VISCA SANTA EULALIA!!

Recerca dels ous en l’ensierru:

Som un grup molt ballarin, i ens agrada ballar:

Anem a l’antic escorxador, i ens vam trobar:

Arribem a l’antic escorxador:

 

EL LLAGASTA

Les gallines:

Aquí teniu els enllaços de les cançons i història que anem veient en la classe:

-Els personatges:

-L’Himne de l’Ensierru:

-Llagasta:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>