Visita al Parlament

La Unitat Didàctica Integrada de “La nostra habitació” ens ha portat fins als sistemes polítics d’Europa, l’Estat Espanyol i Catalunya. A partir d’un estudi de les principals botigues de mobles a Catalunya, Espanya i Europa, se’ns generen preguntes com… Com és que una botiga que trobem a Badalona, també hi és a Warrington (Regne Unit)? Qualsevol pot muntar una botiga allà on vulguin? Hi ha lleis sobre com i qui pot obrir una botiga? Quines són aquestes lleis?

D’aquesta manera vam arribar a documents que regulen diversos aspectes de les societats a través dels seus òrgans de l’Estat: hem treballat sobre el Parlament Europeu, El Congrés dels Diputats i la Constitució, i el Parlament de Catalunya i l’Estatut.

La visita al Parlament ens va permetre comprendre millor com funciona el complex món de les lleis, la seva generació i el seu funcionament i posada en pràctica.

Si cliqueu sobre la fotografia del Parlament, podreu gaudir d’un petit tastet d’aquesta visita.

Les tutores de sisè.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>