UN CONTE MEDIAMBIENTAL I UN PHOTOCALL DE SANT JORDI

El passat dimarts dia 20 d’abril va ser un dia molt especial. Per la tarda ens van visitar dues mares del grup C de P4 i P5 , la Núria Camacho  i la Silvia Gallardo.

Ens van llegir un conte entre les dues: “LA TORTUGUITA Y EL MAR”, un conte escrit per  Becky Davis, il·lustrat per Jennie Por, de l’Editorial Bruño, una història molt bonica, amb un missatge molt interessant per intentar conscienciar sobre què hem de fer per tal que no arribin les deixalles i les bosses de plàstic al mar, ja que poden perjudicar molt a tot l’ecosistema marítim.

AQUÍ TENIU UN VIDEO DE YOUTUBE ON PODREU VISUALITZAR EL CONTE: https://www.youtube.com/watch?v=7J_f9uEBin8

En acabar les mares ens van sorprendre ja que havien preparat  un photocall dels diferents personatges de la llegenda de Sant Jordi, de la rosa i del llibre…així que vam gaudir una estona ben divertida posant amb els diferents elements i fent fotos variades. Vam ficar-nos en el personatge, posant gestos i ganyotes diverses.

Estem molt agraïts amb la col·laboració i dedicació plena d’aquestes famílies per tal de fer-nos gaudir d’una gran tarda literària, lúdica i divertida.

Moltes gràcies!!

Amb aquest enllaç podrreu accedir a un video amb una selecció de fotos: https://drive.google.com/file/d/13pVtsLfH4j0S0DVLg2K7lcac-Nl3Igm3/view?usp=sharing

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>