Divendres 24 de març l’alumnat de sisè va visitar i participar de l’experiència immersiva que ofereix l’exposició de Fundesplai “Menja, actua, impacta” i que ens ha servit per encetar la nova UDI De l’aliment al nutrient, a través de la qual i en les properes setmanes, treballarem com funciona el nostre organisme focalitzant-nos en la funció de nutrició. Aquí podeu consultar els criteris d’avaluació de la UDI.
Als tallers que van realitzar van poder comprovar l’existència dels diferents macro i micronutrients presents en els aliments que habitualment prenen a casa.
La visita a l’exposició els ha ajudat a adonar-se de la importància de consumir aliments de proximitat, de la necessitat de potenciar la reducció de residus i de quins tipus d’aliments hem de menjar per reduir la nostra empremta al planeta.
Tot plegat ha ajudat a construir competències i habilitats en l’alumnat al voltant de l’alimentació sostenible i saludable, afavorint així el seu compromís amb un món millor.