JORNADES DE SALUT

Durant aquesta setmana el cicle d’Educació Infantil ha celebrat unes JORNADES DE SALUT emmarcades dins de les activitats del PROGRAMA SI.

Per tal de poder treballar diferents hàbits saludables i altres aspectes relacionats amb la nostra salut, hem convidat famílies expertes en algun d’aquests temes i amb ganes de compartir-ho amb els infants.

Hem après a com tenir cura de les nostres dents, hàbits saludables, d’alimentació i d’higiene dental de la mà de la Gisela, mare de la Daniela. I hem descobert que menjar una poma a mossegades no és un mite, sinó que és un hàbit molt saludable per les nostres dents.

I de la mà de la Marta i l’Ivan, pares del Jan Limia hem descobert que si tenim una emergència és necessari trucar al 112 i mentre esperem l’ambulància podem ajudar a la persona inconscient posant-lo en una postura segura.

Hem gaudit molt d’aquestes JORNADES, ja que sempre és molt enriquidor compartir diferents activitats amb les famílies.

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>