I JORNADA COMITÈS AMBIENTALS BAIX LLOBREGAT NORD-ESCOLES VERDES

 

 

Uauuu,  sí que va ser la 1era Trobada , però de ben segur que semblava que ja en portavem unes quantes!!! Tots els comitès van sumergir-se de valent en un ambient d’energia positiva cap al nostre objectiu : Un altre granet de sorra cap a la defensa d’un entorn on hi hagi respecte per la natura , civisme, tolerància, bones pràctiques, consciència verda, sensibilitat ….Els grups van fer uns treballs excel.lents positivitzant les imatges ben negatives que la setmana passada tots els comitès haviem fotografiat en els nostres entorns ben propers.

Creativitat, imaginació, il.lusió i moltes ganes de canviar tot allò que no ens agrada!!!!

Després de dinar, ja al bosc de Can Cases, els grups van participar en una gincana d’orientació que ens va engrescar a tothom. Sota una calor ben notòria, els grups van anar completant les pistes que els donaven amb l’ajuda d’un mapa i la col.laboració de tots els membres de l’equip. Fins i tot hi va haver l’anècdota que un dels equips es va perdre ….ai , ai ,ai sembla que calen  més gincanes !!!!

Una Jornada lúdica i educativa que de ben segur repetirem amb moltes ganes!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>