Festa de l’escola

El passat 7 de març vam obrir les portes a les famílies per compartir el nostre dia especial: La festa de l’escola. Enguany, a part de tenir els inflables, el grup de batuka ens va oferir un taller de ritmes a la pista, donant encara més color al nou mural de les Roques Blaves. Vam aprofitar per inaugurar la nova decoració de la biblioteca, a partir d’ara podrem llegir sota l’aixopluc d’un  bosc màgic que s’estén per les seves parets.

Després de visitar les aules, les famílies van poder participar dels tallers proposats pels diferents cicles. Cicle Infantil ens va sorprendre amb un taller molt dolç on van decorar magdalenes, en un altre van decorar mocadors amb el logotip de les Roques Blaves i en un altre es van posar elegants fent un braçalet de macarrons. El Cicle Inicial va convidar-nos a fer unes xapes com a record d’aquell dia i a més, si encara teníem gana, podíem decorar i menjar-nos una galeta farcida de colors. El Cicle Mitjà va posar la cirereta amb un taller en el qual els xef podíem fer les nostres broquetes de fruita. Per ajudar-nos a pair, el Cicle Superior va estimular la nostra imaginació mitjançant les manualitats. D’una banda podíem modelar les roques blaves i fer figuretes amb fang blau i de l’altra podíem convertir còdols en pedres precioses.

Agraïm a tothom que va voler compartir aquest dia amb nosaltres, …va ser una festa genial!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>