Cantada de Caramelles

Com ja anem fent cada any quan acabem el segon trimestre, a l’escola organitzem una petita cantada de Caramelles, normalment amb la participació voluntària dels nens i nenes de Cicle Mitjà, preparant algunes de les cançons que uns dies després canten els caramellaires pels carrers del poble.

Això, com tantes altres coses, ha canviat aquest any degut al confinament que estem duent a terme. Però l’activitat no s’ha anul·lat, sinó que s’ha transformat. En comptes de sortir a cantar al carrer, enguany s’ha convocat tothom que hi vulgui participar, a cantar les cançons de les Caramelles des del balcó o finestra de casa seva, escampant la música per tots els carrers de la vila. La cantada serà el Dissabte 11 d’abril a les 18:00h.

Si voleu més informació, podeu visitar l’Instagram de Les Caramelles d’Esparreguera.

Per a tots aquells que hi vulgueu participar preparant-vos alguna de les cançons que es cantaran, us passo també un enllaç amb la lletra i la música, per anar-les practicant.

Animeu-vos a participar-hi! Que la música no s’aturi!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>