Els alumnes d’Activitats Comercials fan una visita a les Caves Vilarnau i a l’Espai Xocolata Simón Coll, el maridatge perfecte!

A les Caves Vilarnau, en les modernes instal·lacions que tenen, hem fet tot un recorregut per conèixer l’origen del cava i hem après on neixen les bombolles. Un recorregut que comença a les vinyes, continua a la zona de vinificació i mostra les caves on reposen les ampolles. Molt interessant per nosaltres ha estat també quan ens han explicat els diferents productes que tenen, el perquè de l’etiquetatge amb la marca Barcelona i tot un seguit d’estratègies de màrqueting al voltant del seu cava. Hem pogut tenir la sort que ens han fet una explicació de l’estratègia comercial que segueixen a Caves Vilarnau i les accions que fan per aconseguir arribar on són ara. Hem acabat la visita fent un petit tast de most molt gratificant.
 
A l’Espai Xocolata Simón Coll ens hem endinsat en el món de la xocolata. Primer en un gran cub audiovisual per descobrir la història de Simón Coll i de la Xocolata. Després en l’obrador tradicional, a través d’un muntatge visual, la fàbrica centenària ha pres vida i ens ha ensenyat el procés de fabricació tradicional de la xocolata. També hem pogut veure, en la planta pilot, com a Simón Coll elaboren part dels seus productes i l’àrea experimental on fan les fabricacions de nous productes i desenvolupen noves textures i sabors.
També hem tingut la sort que el Departament de vendes de l’empresa ens ha explicat la seva estratègia de comercialització que per nosaltres és molt important pels estudis que fem. I, finalment, ens hem endinsat a la botiga on hi ha més de 400 productes de xocolata diferents, i hem vist exposicions especials de productes de xocolata que es preparen per Pasqua. En resum, tota una “xoco-experiència”!