TEIXIT CULTURAL, el teu nou canal i agenda de la cultura: SEGUEIX-NOS!

L’Àmbit de Llengües i Literatures i la Coordinació Lingüística del centre hem donat el tret de sortida al nostre propi canal i xarxa social de la cultura.
A partir d’ara comptem amb un canal propi a twitter @liteSedeta on penjarem tot tipus d’activitats de l’agenda… Llegeix més»

Nova proposta curricular de Batxillerat per al curs 2017-18

Us informem que de cara al curs 2017-18 hem elaborat una nova proposta curricular per a  l’etapa Batxillerat. [feu un clic si la voleu conèixer en detall]
Aquesta planificació va ser aprovada en sessió de claustre [16/03/2017] i resta pendent de ratificació en la… Llegeix més»

Proves Cangur 2017: Problemes amb solucions felices

El dijous 16 de març s’ha celebrat al nostre Institut la XXII edició de la Prova Cangur, convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques i organitzada per les respectives comissions balear, valenciana i catalana.
Aquesta una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l’aprenentatge… Llegeix més»

Saló de l’ensenyament: orientem el teu futur


La setmana vinent tindrà lloc el Saló de l’Ensenyament al recinte firal de Montjuïc. Hi podreu trobar informació sobre qualsevol tipus d’estudis: batxillerat, formació professional, ensenyaments esportius, ensenyaments artístics professionals (arts plàstiques i disseny, música i dansa), programes de formació i inserció, educació d’adults,… Llegeix més»

Dia Internacional de les Dones: corregim la desigualtat al món del treball i el coneixement

El 8 de març vam commemorar al nostre centre el Dia Internacional de les Dones.
L’acte va començar amb la lectura a tots els cursos d’un manifest escrit per les alumnes Júlia Pejó i Lluna Ramos, de 4t d’ESO. Seguidament, va tenir lloc un debat i… Llegeix més»

14 de març: dia de π [número Pi]

El 14 de març és una celebració que commemora la constant matemàtica π [Pi], perquè en el format de calendari mes/dia [tercer mes de l’any i dia catorzè: 3/14] representen els tres dígits més significatius d’aquest nombre irracional.
Amb motiu d’aquesta efèmeride, l’Àmbit de Matemàtiques ha plantejat… Llegeix més»