Departament d'Ensenyament XTEC

Institut Joan Brudieu

c/ Iglesias Navarri, 27 - La Seu d'Urgell - Tf: 973 35 04 03

Departaments

Consell Escolar

Qui hi ha?

4 convidats anònims en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Reunió d'Orientació per a les Proves d'Accés a la Universitat (PAU): prematrícula

Enviada per admin el 09/Feb/2016 - 18:04

Us comuniquem que l’Institut Joan Brudieu ha organitzat, per al proper dijous 18 de febrer, a les 20:30 h, a la Sala d’Actes de l’Institut, una REUNIÓ INFORMATIVA per a les famílies de 2n de BTX amb el següent ordre del dia:

 • Previsió de calendari escolar de final de curs.
 • Informació sobre les Proves Accés Universitat (PAU): Període de prematrícula i de matrícula definitiva - Estructura de la prova: fase general i fase específica - Calendari de les PAU
 • Preinscripció universitària i assignació de places
 • Precs i preguntes

Carta de convocatòria - Llibret informatiu dels estudis universitaris (Institut Joan Brudieu) - Fulletó informatiu de les PAU 2016 (Consell Interuniversitari de Catalunya)


Prova d'avaluació de quart d'ESO 2016

Enviada per admin el 09/Feb/2016 - 17:45

Els pròxims 16 i 17 de febrer l'alumnat de 4t ESO realitzarà la Prova d'Avaluació de Quart d'ESO 2016, que avalua les competències i coneixements bàsics que ha d'haver adquirit l'alumnat al final de l'educació secundària obligatòria en llengua catalana, llengua castellana, llengua estrangera (anglès o francès), en matemàtiques i en l'àmbit cientificotecnològic. És el cinquè curs que s'aplica, ja que es va aplicar per primera vegada el curs 2011-2012.

La prova serà la mateixa per a tots els centres educatius d'educació secundària obligatòria de Catalunya. S'avaluarà si l'alumnat és capaç d'aplicar allò que ha après a l'aula en situacions de la vida quotidiana. L'alumnat disposarà de 60 minuts útils per fer cada prova, excepte en la prova de llengua estrangera i en la cientificotecnològica, en què tindrà 15 minuts més, amb aquesta distribució:

 • 16 de febrer, a partir de les 08:45:
  • Llengua catalana
  • Llengua castellana
  • Matemàtiques
 • 17 de febrer, a partir de les 08:45:
  • Llengua estrangera (anglès o francès)
  • Àmbit cientificotecnològic [...]

Celebració del Carnaval

Enviada per admin el 09/Feb/2016 - 17:28

El divendres 5 de febrer, l'alumnat de l'Institut va celebrar el Carnaval tot disfressant-se. Com a mostra d'aquesta exitosa activitat, que es realitza sense deixar de fer classes, us n'hem penjat les fotografies. Gaudiu-ne!!


XVI Jornada d'Orientació Universitària

Enviada per admin el 09/Feb/2016 - 17:26

El divendres 5 de febrer va tenir lloc la XVI edició d’orientació universitària que exalumnes del centre realitzen als alumnes que actualment cursen 2n de batxillerat. En ella, els exalumnes els expliquen les seves vivències en la universitat, els programes d’estudi dels graus que cursen, les pràctiques que realitzen i els aconsellen sobre hàbits d’estudis, programes de mobilitat...  [Fotografies de l'activitat]


La Laia i la Júlia al Quebec

Enviada per admin el 08/Feb/2016 - 07:57

Des de mitjans del mes de gener, la Laia Grau i la Júlia Roquet ja es troben al Quebec. Que hi tingueu una molt bona estada!! [...]


Mallorquins i alturgellencs a l'Institut

Enviada per admin el 04/Feb/2016 - 16:59

Una vintena d'alumnes de primer d'ESO de l'Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell han acollit a casa seva del 25 al 29 de gener estudiants de l'Institut Santanyí de Mallorca, en el marc d'un intercanvi anual organitzat pels departaments de Llengua Catalana d'ambdós centres educatius.

Els joves mallorquins van visitar durant la primera jornada d'estada a la capital urgellenca el centre històric, l'Espai Ermengol i el Parc del Segre, mentre que la resta de dies van practicar esquí de fons a l'estació de Lles, van passar una jornada a Andorra, gaudint d'activitats com Caldea, i van poder conèixer de prop l'empresa agroalimentària La Reula. El programa també va incloure un sopar organitzat per les famílies acollidores, al qual es van afegir productes típics de Mallorca.

L'intercanvi entre l'Institut Joan Brudieu i l'Institut Santanyí va iniciar-se ara fa 11 anys. L'objectiu de la proposta és enfortir el coneixement d'una varietat dialectal del català, el mallorquí, a més de potenciar l'autonomia dels nens, la capacitat d'adaptació en un altre entorn i en les famílies acollidores. Els alumnes de la Seu viajaran a Mallorca el pròxim mes d'abril o maig. (extret de la notícia de Ràdio Seu) [...]


Exposició dels Treballs de Recerca

Enviada per admin el 04/Feb/2016 - 16:52

El passat dimarts dia 19 de gener va tenir lloc a l’institut Joan Brudieu l’Exposició de Treballs de Recerca de Segon de Batxillerat. Aquest any hi han participat 85 alumnes que han presentat 69 treballs, les temàtiques dels quals fan referència tant a temes locals i comarcals com a aspectes relacionats amb les carreres que els alumnes cursaran el proper curs. Cal destacar, a més, com ja és habitual, la qualitat de molts dels treballs presentats. [...]


Bronze de Maria Sellés als Jocs Infantils d'Hivern a Innsbruck

Enviada per admin el 01/Feb/2016 - 09:36

La nostra alumna Maria Sellés, de 3r ESO A, que simultanieja els seus estudis amb la pràctica esportiva d'esquí nòrdic al Centre de Tecnificació Esportiva, ha obtingut dos bronzes a l'International Children's Games, els Jocs d'Hivern de les categories infantil, a Innsbruck. Enhorabona!!! [...]


XVI Jornada d'Orientació Universitària a l'Institut

Enviada per admin el 30/Gen/2016 - 18:05

El divendres 5 de febrer tindrà lloc la XVI edició d’orientació universitària que exalumnes del centre realitzen als alumnes que actualment cursen 2n de batxillerat. En aquesta jornada [programa], els exalumnes els expliquen les seves vivències en la universitat, els programes d’estudi dels graus que cursen, les pràctiques que realitzen i els aconsellen sobre hàbits d’estudis, Erasmus...


Portes obertes a l'Institut per a l'alumnat de Primària

Enviada per admin el 30/Gen/2016 - 18:00

El 3 i el 10 de febrer, a les 15:30 h, tenen lloc les visites que l'alumnat de 6è de Primària de les escoles adscrites realitza a l'Institut per tal de conèixer-ne les instal·lacions i l'oferta educativa d'ESO amb aquesta proposta de calendari:

 • Dimecres 3 de febrer: ESC Pau Claris, de la Seu d'Urgell; ZER Urgellet (ESC Sant Esteve, d'Alàs; ESC Castellciutat, de Castellciutat; ESC Els Agols, de Montferrer; ESC Arnau Mir, del Pla de Sant Tirs; ESC de Tuixén, de Tuixén) i ZER Baridà-Batllia (ESC Portella Blanca, de Lles; ESC Pere Sarret, de Martinet; ESC Ridolaina, de Montellà; ESC el Puig, de Prullans)
 • Dimecres 10 de febrer: ESC Albert Vives, de la Seu d'Urgell; i  ZER Narieda (ESC Sant Climent, de Coll de Nargó; ESC Miret i Sans, d'Organyà).

En record de Sara Guillermo Huerta

Enviada per admin el 25/Gen/2016 - 12:40

L'Institut Joan Brudieu organitza un acte en record de Sara Guillermo Huerta el dimarts 26 de gener, a les 11:00 al pati verd, amb la participació de tot l'alumnat. Et recordem!!!

[...]


Transport per facilitar l'assistència a la missa funeral de la Sara

Enviada per admin el 23/Gen/2016 - 19:03

L'Institut posa a disposició de qui vulgui pujar a la missa funeral de la Sara un autocar que sortirà puntualment a les 15:00 de l'estació d'autobusos de la Seu d'Urgell.


Dol per Sara Guillermo Huerta

Enviada per admin el 23/Gen/2016 - 12:46

L'accident de trànsit de divendres a la carretera N-145 ens ha arrabassat la joventut de Sara Guillermo Huerta, de 17 anys, alumna de 2n de Batxillerat. La mort de la Sara ha deixat la comunitat educativa de l'Institut Joan Brudieu en la més gran consternació i tristesa. Volem expressar el nostre més sincer condol i tot el suport a la família en aquests moments tan durs i amargs. Una sentida abraçada!!

La missa funeral i l'enterrament tindrà lloc diumenge 24 de gener, a les 16:00 h, a l'església parroquial de Sant Esteve d'Andorra la Vella. La família rebrà el dol el mateix diumenge des de les 9:00 fins a les 15:30 a la sala de vetlla d'Andorra la Vella, ubicada al carrer Prat de la Creu, 60.

Sara, et recordarem sempre!!!


Intercanvi amb l'Institut Santanyí, de Mallorca

Enviada per admin el 20/Gen/2016 - 08:43

Del 25 al 29 de gener tindrà lloc l’intercanvi amb l’Institut Santanyí (Santanyí - Mallorca) que realitza l’alumnat de primer d’ESO, amb tot un seguit d'activitats previstes. A gaudir-ho amb intensitat!!!


Proves per a l'obtenció del graduat en ESO per a l'alumnat que no l'hagi obtingut en finalitzar aquesta etapa - Convocatòria 2016

Enviada per admin el 18/Gen/2016 - 14:16

S'han convocat les proves per a l'obtenció del títol de graduat en educació secundària obligatòria, per als alumnes que no l'hagin obtingut en finalitzar l’ESO l’any 2014 o 2015 i no van obtenir el títol per tenir pendents de superació cinc o menys matèries. El centre on es realitzen aquestes proves sempre ha de ser aquell on es troba l’expedient de l’alumne/a, és a dir, aquell on l'alumne/a va estar matriculat de 4t d’ESO per última vegada. El calendari d'actuacions és el següent:

 • Termini de presentació de sol·licituds d'inscripció: Del 1 al 12 de febrer
 • Publicació al tauler d’anuncis del centre del calendari de les proves i de les llistes d'admesos i exclosos: 16 de febrer
 • Termini de presentació de reclamacions a les llistes d'admesos i exclosos: 17, 18 i 19 de febrer
 • Realització de les proves: 3 de març, a partir de les 15:30, a l'aula A0·06
 • Junta d'avaluació: 9 de març
 • Lliurament de qualificacions: A partir del 16 de març.

Més informació a l'apartat "Proves anuals per completar ESO" d'aquesta web, on s'han publicat els continguts i els criteris d'avaluació mínims exigibles per a la superació de cadascuna de les matèries


Acte de lliurament de les beques de la Fundació P. i P. Pizarroso

Enviada per admin el 11/Gen/2016 - 16:27

El passat 19 de novembre es va celebrar a les dependències de l'Ateneu Barcelonès, a Barcelona, l'acte de lliurament de les beques de la Fundació P. i P. Pizarroso. Per a l'Institut Joan Brudieu, la beca va ser adjudicada a Clàudia López Capdevila. [fotos]


Resultats de la campanya solidària 1 € per la Nàdia

Enviada per admin el 11/Gen/2016 - 16:07

L'institut Joan Brudieu es va sumar a la campanya d'un euro per la Nadia i, a part de la campanya de la guardiola, ho va fer també d'una manera molt original, un FRACTAL. Entre tots vam poder aconseguir 435,50€ que els alumnes de primer d'ESO van recollir i col·locar en una catifa de Sierpinski, a part dels 77€ que hi havia dins la guardiola. Moltes gràcies a tots els que ho heu fet possible. [fotografies]


Concerts de Nadal (21 i 22 de desembre de 2015)

Enviada per admin el 29/Des/2015 - 17:23

Us passem tots els enllaços de les fotografies que hem penjat al Picasa de l'Institut i dels vídeos que hem penjat al YouTube de l'Institut dels Concerts de Nadal realitzats els passats 21 i 22 de desembre. Fantàstics!!!! [...]


Pagament Loteria de Nadal

Enviada per admin el 24/Des/2015 - 10:55

El pagament de les butlletes de la Loteria de Nadal es realitzará a la Secretaria de l'Institut a partir del 15 de gener, de 9 a 14 del matí.Bones festes!!!!

Enviada per admin el 22/Des/2015 - 19:31

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Imatges i vídeos Institut

Calendari

Mes anterior Febrer 2016 Mes següent
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29

Properes

En els propers 7 dies