Departament d'Ensenyament XTEC

Institut Joan Brudieu

c/ Iglesias Navarri, 27 - La Seu d'Urgell - Tf: 973 35 04 03

Departaments

Consell Escolar

Qui hi ha?

5 convidats anònims en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Exposició dels Treballs de Recerca

Enviada per admin el 21/Gen/2015 - 10:37

El passat divendres dia 16 de gener va tenir lloc a l’institut Joan Brudieu l’Exposició de Treballs de Recerca de Segon de Batxillerat. Aquest any hi han participat 104 alumnes que han presentat 72 treballs, les temàtiques dels quals fan referència tant a temes locals i comarcals com a aspectes relacionats amb les carreres que els alumnes cursaran el proper curs. Cal destacar, a més, com ja és habitual, la qualitat de molts dels treballs presentats. [...]


La Sònia i l'Anna ja es troben al Québec

Enviada per admin el 19/Gen/2015 - 20:14

La Sònia i l'Anna ja es troben al Québec i ens han enviat fotografies del retrobament amb la Mélodie i l'Alice. Bona estada al Québec!!


Proves per a l'obtenció del graduat en ESO per a l'alumnat que no l'hagi obtingut en finalitzar aquesta etapa

Enviada per admin el 19/Gen/2015 - 17:27
S'han convocat les proves per a l'obtenció del títol de graduat en educació secundària obligatòria, per als alumnes que no l'hagin obtingut en finalitzar l’ESO l’any 2013 o 2014 i no van obtenir el títol per tenir pendents de superació cinc o menys matèries. El termini de presentació de sol·licituds d'inscripció és del 2 al 13 de febrer i les proves es realitzaran el dijous 5 de març, a les 15:30 h, a l'aula A0·05 de l'Institut. Més informació a l'apartat "Proves anuals per completar ESO" d'aquesta web, on s'han publicat els continguts i els criteris d'avaluació mínims exigibles per a la superació de cadascuna de les matèries.

Intercanvi amb l'Institut Santanyí, de Mallorca

Enviada per admin el 16/Gen/2015 - 12:05

Del 26 al 30 de gener tindrà lloc l’intercanvi amb l’Institut Santanyí (Santanyí - Mallorca) que realitza l’alumnat de primer d’ESO. El dia 19 de gener hi haurà una reunió informativa dirigida a les famílies que hi participen, a les 18:00 h, a l'aula C0·06 de l'Institut, per tal d'informar-los de tot el programa d'activitats previstes. L'alumnat de Santanyí hi està a punt i ens ho demostra amb aquest vídeo de presentació, amb la cançó "L'univers és una festa", del grup mallorquí Antònia Font:


Activitats de Nadal

Enviada per admin el 08/Gen/2015 - 15:34

Ja han aparegut els vídeos i les fotografies de les diverses activitats que es van realitzar a l'Institut els darrers dies lectius de desembre. Hi tenim el vídeo de l'actuació musical de la coral i orquestra; el vídeo del lliurament de premis de la competició "Esport al pati"; i el vídeo i les fotografies de la competició First Lego. Gaudiu-ne!!!Bones festes!!!

Enviada per admin el 24/Des/2014 - 17:06


Jubilació de Carles Hernando

Enviada per admin el 24/Des/2014 - 17:03
Ahir, 23 de desembre, va ser el darrer dia en actiu del professor de Psicologia i Orientació Educativa, Carles Hernando. Després d'anys i panys dedicats a la formació i a la docència, el Carles s'ha jubilat. Esperem que gaudeixis d'aquesta nova etapa que voluntàriament inicies i et desitgem molta felicitat.

Homenatge a Manuel António Pina

Enviada per admin el 22/Des/2014 - 11:00

L'alumnat de llengua portuguesa de l'Institut Joan Brudieu s'ha sumat a la iniciativa ONDA PINA - A POESIA em MOVIMENTO, organitzada pel Museu Nacional da Imprensa per celebrar el 71è aniversari del naixement (18 de novembre de 1943) del periodista i escriptor Manuel António Pina, Premi Camões 2011, mort el 2012. La iniciativa ha constat de la lectura de poemes de Manuel António Pina que podeu escoltar en aquest link.


Nadal a l'Institut

Enviada per admin el 18/Des/2014 - 10:18

Arriba el Nadal i l'Institut es guarneix per tal de celebrar-ho. L'alumnat de la USEE i del CFS Educació Infantil n'han estat els autors, a qui felicitem pel seu gran treball. Enmig de tota aquesta ornamentació nadalenca, també hi ha prevista activitat de la coral i orquestra, en concerts dirigits a les famílies el dilluns 22 de desembre, en dos torns (20:30 h i 21:15 h); i en concerts dirigits a l'alumnat el dimarts 23 de desembre, també en dos torns (12:00 h i 12:55 h). El mateix 23 de desembre, a les 9:40 h, a la Sala d'Actes, es farà el concurs intern MICRO FIRST LEGO LEAGUE, amb alumnat de Tecnologia de 4t d'ESO. A l'hora del pati del matí, que s'avança a les 11:20 h, hi haurà la tradicional xocolatada organitzada per l'alumnat de 4t d'ESO. I, a la tarda, l'alumnat de cicles formatius realitzarà tota una sèrie d'activitats variades que culminaran amb un berenar a les 18:00 h. Totes les classes i activitats del matí, de tots els nivells i etapes (ESO - BTX - CF) s'acabaran a les 13:50 h; i les de la tarda, a les 19:00 h. [...]


Resultats de la competició Futbol sala a l'esbarjo

Enviada per admin el 18/Des/2014 - 09:55
El 23 de desembre, a l'hora dels concerts de Nadal que es fan per a l'alumnat, es realitzarà el lliurament de premis als equips guanyadors de la Competició de Tardor 14-15 Futbol sala a l'esbarjo: a les 12:00 h, els equips masculins de 1r i 2n d'ESO; a les 12:55, els equips masculins de 3r i 4t d'ESO i els equips femenins. Moltes gràcies a tots els equips participants!!!

Simulacre del Pla d'Emergència

Enviada per admin el 18/Des/2014 - 09:44
El passat dijous 11 de desembre es va realitzar el simulacre del Pla d'Emergència a l'Institut Joan Brudieu, amb resultat satisfactori i amb propostes de millora que cal posar en pràctica.

Prova per a l'obtenció del graduat en educació secundària obligatòria per a persones de més de 18 anys

Enviada per admin el 17/Des/2014 - 09:40
S'han convocat les proves lliures per a l’obtenció del títol de graduat/ada en educació secundària obligatòria i per a l’obtenció del certificat de formació instrumental per a persones de més de 18 anys corresponents a l’any 2015, d’acord amb les bases que es detallen a la Resolució ENS/2764/2014, de 3 de desembre. L'objectiu de la prova és que l'aspirant demostri que ha assolit els objectius i les competències bàsiques del currículum dels ensenyaments d'educació secundària per a les persones adultes. Per poder fer la prova cal tenir com a mínim 18 anys el dia de l'examen.[...]

Exposició de treballs de tècniques d'expressió graficoplàstica

Enviada per admin el 11/Des/2014 - 16:59
Els alumnes de primer i segon de  batxillerat artístic exposen aquests dies alguns dels seus treballs de tècniques d'expressió graficoplàstica, fets amb tècniques aquoses i de dibuix artístic que fan referència al surrealisme amb associacions ben curioses de formes i objectes.

La Mélodie i l'Alice han retornat al Quebec

Enviada per admin el 10/Des/2014 - 12:47

El divendres 5 de desembre fou el darrer dia lectiu de Mélodie i Alice a l'Institut Joan Brudieu; el 6 de desembre, a les 11:00, sortia el vol cap a Montreal, amb escala a Amsterdam. Des del 15 de setembre heu estat alumnes de l'Institut i esperem que l'estada entre nosaltres hagi estat una experiència ben fructífera i inoblidable. En el moment del comiat, l'alumnat de 4t d'ESO ha creat aquesta pàgina web on ha anat penjant el seus desitjos i les seves mostres cordials d'amistat. Gràcies per tot!!

El viernes 5 de diciembre fue el último día lectivo de Mélodie i Alice en el Institut Joan Brudieu; el 6 de diciembre, a las 11:00, salía el vuelo en direcció Montreal, com escala en Amsterdam. Desde el 15 de septiembre habéis sido alumnas del Institut i esperamos que vuestra estancia entre nosotros haya estado una experiencia bién fructífera y inolvidable. En el momento de la despedida, el alumnado de 4º de ESO ha creado esta página web en donde ha ido colgando sus deseos y sus muestras cordiales de amistad. Gracias por todo!!


Alumnes de l'Institut a la final del TEENSTAR

Enviada per admin el 05/Des/2014 - 11:56
Alumnes de l'Institut Joan Brudieu han estat proclamats finalistes del concurs musical TEENSTAR, organitzat per Adolescents.cat. En la categoria "GRUP", hi tenim el grup TRUSKUS, format per Àngel Bellera, Dani Madrid, Martí Mir, Elias Fernández i Marc Etxaniz; i en la categoria "DUET", hi tenim Laura Pellicer i Annabel Van der Kniff. La final es realitzarà a la Sala Bikini de Barcelona el diumenge 14 de desembre de 19 h a 22 h, amb una entrada de 8 €. Les entrades per a la Gala Final són limitades i l'aforament també. Les entrades cal aconseguir-les prèviament aquí. Si hi voleu anar de públic i fer claca perquè els nostres músics obtinguin l'èxit esperat, contacteu amb la gent de TRUSKUS. Molta sort a tots els nostres músics!!!

Visita a l'Espai de la Gent Gran

Enviada per admin el 04/Des/2014 - 17:36
El dia 2 de desembre els alumnes de 1r de CAI-APD vam fer una visita a l’Espai de la Gent Gran de la Fundació La Caixa. El centre està ubicat a la plaça del pati Palau de La Seu d’Urgell i és l’associació amb el nombre més gran de socis de tot el municipi, amb més de 900. Les àvies i avis de l’associació ens van acollir amb els braços oberts i vam poder veure com feien el taller de ioga que imparteixen cada dimarts. També vam estar parlant amb ells sobre el dia a dia, mentre jugàvem a cartes, el dòmino o fullejàvem el diari. Esperem tornar-hi perquè tenen moltes ganes de fer i coses i ells no paren: cada dia en fan una o altra, com teatre, ceràmica, balls, informàtica, sortides i excursion. [...]

Sortida a Barcelona: Facultat de Matemàtiques

Enviada per admin el 30/Nov/2014 - 17:11
L'alumnat de 1r de batxillerat A i B ha anat d'excursió a Barcelona el 25 de novembre. Al matí ha assistit a les Xerrades-Taller que organitza la Universitat de Barcelona per als estudiants de batxillerat. En arribar-hi, el nostre alumnat ha anat a l'aula Magna de l'edifici històric de Plaça Universitat, on el professor Carlos D'Andrea els ha explicat què diu el problema del viatjant, ha posat exemples senzills per poder entendre com funcionen els algoritmes informàtics per resoldre els problemes del camí més curt i del connector mínim, tot explicat gràficament d'una forma gràfica i entenedora (aquí teniu el link amb informació de la xerrada i de les activitats del posterior taller realitzat a les aules d'informàtica de la facultat de matemàtiques). En acabar la xerrada i després d'una petita pausa, han anat a les aules d'informàtica per realitzar el taller pràctic.[...]

Inaugurada l'exposició dedicada a Miquel Porter i Moix

Enviada per admin el 27/Nov/2014 - 18:57

Dimarts 25 es va inaugurar l'exposició "Tot recordant Miquel Porter i Moix... un home polifacètic" amb la presència del seu fill Jordi i el seu nét Elias. D'aquest dia, ja n'han sortit publicades les fotografies al PICASA i el vídeo íntegre al YOUTUBE. A part, n'ha aparegut notícia a Pirineus TV i a la pàgina web de Ràdio Seu, així com també com a notícia destacada a l'informatiu.

Jordi Porter i Huerre


Resultat de les eleccions 2014 per renovar el Consell Escolar

Enviada per admin el 27/Nov/2014 - 17:35
Tota la informació del procés de renovació del Consell Escolar de l'Institut la trobareu a Consell Escolar - Eleccions 2014 d'aquesta mateixa web. Us en destaquem, però, dos documents: el que resumeix tot el procés 2014 i el que mostra les comparatives amb edicions anteriors. Enhorabona als nous membres del Consell Escolar de l'Institut!!

Contacontes

Enviada per admin el 27/Nov/2014 - 17:00
A dintre de les activitats realitzades per l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior en Educació Infantil, el passat divendres 14, a la Biblioteca Sant Agustí, les alumnes de 2n curs i formant part dels continguts del mòdul d’Expressió i Comunicació en la Primera Infància, hi portaren a terme una sessió de Contacontes amb la temàtica dels “Drets dels Infants”,  anticipant-se a la celebració del Dia Universal de la Infància que es commemora cada dia 20 de novembre. Foren dos els contes narrats, i escenificats, "La caseta de colors" i "La caseta del Pauet", ambdós contes on es reivindicaven sengles Drets de la Infància: La no discriminació i el Dret a tenir una llar digna i a una família que ens estimi. Malgrat la pluja d’aquell divendres, l’assistència fou nombrosa, i si bé no sabem si els nens i nenes que hi acudiren copsaren la idea que ells i elles tenen dels Drets que els Estats i la ciutadania han de respectar i promocionar, el que sí és cert és que en gaudiren molt, i les coses que ens ensenyen amb gaudiment són més fàcils d’aprendre i respectar.[...]
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Imatges i vídeos Institut

Calendari

Mes anterior Gener 2015 Mes següent
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Properes

In the next 7 days