Departament d'Ensenyament XTEC

Institut Joan Brudieu

c/ Iglesias Navarri, 27 - La Seu d'Urgell - Tf: 973 35 04 03

Departaments

Consell Escolar

Qui hi ha?

17 convidats anònims en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Previsió d'activitats i sortides per al curs actual

Enviada per admin el 01/Oct/2014 - 15:03
Hem publicat a la nostra pàgina web totes les propostes  d'activitats i sortides que es preveuen de realitzar al llarg del curs escolar. Les trobareu a l'apartat "Curs 2014-2015" del bloc "El centre" agrupades per etapes i per trimestres. També hi trobareu el full informatiu general.

Reunions de pares i mares d'inici de curs

Enviada per admin el 19/Set/2014 - 15:34
Havent començat el curs escolar 2014-2015, us convoquem a les reunions de pares i mares d'inici de curs que tindran lloc a les 20:30 hores a la Sala d’Actes de l’Institut els següents dies:
 • 1r i 2n d’ESO: Dilluns 29 de setembre,
 • 3r i 4t d’ESO: Dimarts 30 de setembre,
 • BTX, CFM, CFS, CAS: Dimecres 1 d'octubre [...]

Inici de les classes de llengua i cultura portugueses

Enviada per admin el 19/Set/2014 - 15:29
L’Institut Joan Brudieu inicia, a partir del dilluns 29 de setembre, els cursos de Llengua i cultura portugueses, amb la col·laboració de Camões, Instituto da Cooperação e da Língua (Institut responsable de l’Ensenyament del Portuguès a l’Estranger) i el Servei de Llengües del Departament  d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.  [...]

Beques per als estudiants de BTX-FP-CAS-PQPI i Formació Professional Bàsica

Enviada per admin el 18/Set/2014 - 10:30
En data 7 d'agost de 2014 es va publicar en el BOE la "Resolución de 28 de julio de 2014, de la Secretaría de Estado de Educación, Formación Professional y Universidades, por la que se convocan becas de carácter general para el curso académico 2014-2015, para estudiantes que cursen estudios postobligatorios". D'acord amb aquesta resolució els estudis pels quals es pot demanar beca són els següents:

- Primer i segon curs de batxillerat
- Formació professional de grau mitjà i grau superior
- Ensenyaments artístics professionals
- Ensenyaments esportius
- Ensenyaments artísitics superiors
- Estudis religiosos superiors
- Estudis militars superiors
- Ensenyaments d'idiomes realitzats en Escoles Oficials
- Curs d'accès i curs de preparació per a la prova d'accès l'FP i cursos de formació específics per a l'accés als cicles formatius de grau mitjà i superior
- Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI) i Formació Professional Bàsica

El termini de presentació finalitza el 30 de setembre de 2014 per als estudiants no universitaris i cal fer la sol·licitud de manera telemàtica mitjantçant l'adreça d'aquest enllaç.

Inici del curs escolar 2014-2015

Enviada per admin el 30/Jul/2014 - 19:05
El curs escolar 2014-2015 s'inicia el dilluns 15 de setembre per a totes les etapes educatives (ESO - BTX - CFM - CFS - CAS) amb aquesta proposta d'horari per a l'acollida de tot l'alumnat i l'inici de les classes. Alhora us avancen la proposta de distribució de grups i aules, així com la proposta de calendari i, com no, l'horari marc que es realitzarà. Bon estiu a tothom!!!!!!

Matrícula extraordinària de setembre

Enviada per admin el 30/Jul/2014 - 18:39
 • Període extraordinari de matriculació al setembre (4t ESO i BTX) després de les proves extraordinàries de setembre, per a l'alumnat de 4t ESO que repeteix 4t ESO o promociona a 1r de BTX i per a l'alumnat de 1r de BTX que promociona a 2n de BTX o repeteix 1r de BTX, del 8 al 12 de setembre.
 • Segon període de preinscripció i matrícula per a CFM i/o CFS (Cal posar-se en contacte telefònic amb la Secretaria de l'Institut tan aviat com es tinguin les notes i, per tant, els requisits per tal rebre les darreres informacions)
  • Difusió cicles amb vacants: 5 de setembre, a la pàgina web i als taulers d'informació de l'institut
  • Presentació sol·licituds de preinscripció: 8, 9 i 10 de setembre
  • Publicació sol·licituds admeses: 19 de setembre
  • Matrícula per a CFM i CFS: 19 i 22 de setembre [...]

Marta Bertran Ferrer, distingida en haver obtingut un excel·lent a la selectivitat

Enviada per admin el 22/Jul/2014 - 18:02

La nostra alumna Marta Bertran Ferrer ha estat distingida aquest dilluns 21 de juliol pel Govern de la Generalitat en haver obtingut una qualificació d'Excel.lent (igual o superior a 9) en les proves d'accés a la universitat (PAU) en un acte celebrat a l'Auditori de Barcelona i presidit pel conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell. Enguany, 326 estudiants han recollit el guardó, 146 dels quals procedeixen de centres públics i 180 de centres concertats/privats. Dels 326, 178 són noies i 148 són nois. Els guardonats es distribueixen entre 26 comarques i 67 centres tenen més d'un distingit. Dels 8 primers estudiants (4 noies i 4 nois), amb notes iguals o superiors a 9,65, cinc pertanyen a centres públics i tres a centres concertats/privats. Moltes felicitats Marta!!!!! [...]


Calendari d'exàmens extraordinaris de setembre

Enviada per admin el 05/Jul/2014 - 16:08

Publiquem el calendari d'exàmens extraordinaris de setembre per a ESO, 1r de BTX i CAS. En compte que hi ha hagut algunes modificacions als exàmens d'ESO, marcades en vermell, que tenen a veure amb el canvi d'aules on es realitzaran els exàmens. Els temps màxim de què disposa l'alumnat que s'examina, alhora, de les matèries de Física i Química i de Biologia i Geologia a 3r i a 4t d'ESO, és de 2 hores, des de les 13:00 fins a les 15:00. Si es troba que li coincideix amb l'examen de Música, de 14:00 a 15:00, cal que vagi a parlar amb el professor de Musica des de primera hora del mateix dilluns per decidir el millor moment per a realitzar-lo. 

 • Calendari d'exàmens de setembre per a ESO, 1r de BTX i CAS: l'1 i 2 de setembre, amb el següent ordre [calendari].
 • Circulars que s'han repartit a les famílies per tal d'informar-los quant al calendari de les proves extraordinàries SETEMBRE 2014: ESO, 1r de BTX, CAS.


El 100% del nostre alumnat aprova la Selectivitat

Enviada per admin el 30/Jun/2014 - 18:22

El 100% (60) dels 60 alumnes de l’Institut Joan Brudieu que es van examinar de les  proves d’accés a la universitat (PAU) els dies 11, 12 i 13 de juny podran accedir el curs que ve a la universitat. El percentatge d’aprovats és superior al de l’any passat (98,21%). La nota mitjana global de les PAU és enguany de 7,062. La nota mitjana de l’expedient de batxillerat d’aquests estudiants ha estat de 7,35, i la nota mitjana d'accés a la universitat, que es calcula en base al 60% corresponent a l’expedient de batxillerat i el 40% restant a la nota de la fase general de les PAU, ha estat de 7,234, la més alta dels darrers anys. L'alumna Marta Bertran Ferrer, que ha obtingut una nota de 9,100, ha estat mereixedora de la Distinció de les Proves d'Accés a la Universitat, que s'atorga a tots els estudiants de batxillerat de Catalunya que han obtingut una nota de PAU, en la fase general, superior o igual a 9 punts. Moltes felicitats a tot l'alumnat aprovat i, en especial, a la Marta per la seva distinció. [...]Matrícula al BTX - CFM - CFS - CAS

Enviada per admin el 29/Jun/2014 - 09:04
S'inicia el període ordinari de matrícula per als estudis postobligatoris (BTX - CFM - CFS - CAS):
 • Alumnat ANTIC a l'Institut, que ja estudia a l'Institut:
  • Matrícula per a BTX (amb requisits i preinscrit), del 25 de juny al 3 de juliol
  • Matrícula per a CFM - CFS (amb requisits i preinscrit), de l'1 al 9 de juliol
  • Reserva de plaça per a 1r de BTX (alumnat de 4t ESO que encara no gradua), del 26 de juny al 3 de juliol
 • Alumnat NOU a l'Institut:
  • Matrícula per a BTX - CFM - CFS (amb requisits i preinscrit), de l'1 de juliol al 9 de juliol
  • Reserva de plaça per a 1r de BTX (alumnat de 4t ESWO que encara no gradua), de l'1 al 9 de juliol
 • Per a l'alumnat de CAS (Curs de Formació per a l'Accés a CFS) cal realitzar preinscripció i matrícula:
  • Sol·licitud de preinscripció: del 8 a l'11 de juliol
  • Llistes baremades provisionals: 14 de juliol
  • Reclamacions al barem: 15 i 16 de juliol
  • Llistes d'admesos: 17 de juliol
  • Matriculació: del 18 al 24 de juliol [...]

Veredicte del IV Concurs de Fotografia Naturalista

Enviada per admin el 22/Jun/2014 - 09:49
Veredicte del IV Concurs de Fotografia Naturalista, convocat per la Comissió Escola Verda de l'Institut Joan Brudieu.

Lliurament Premis COAC

Enviada per admin el 22/Jun/2014 - 09:13
El dimecres 18 de juny va tenir lloc a la Delegació del Pirineu del Col·legi d’Arquitectes l’acte de lliurament del Premis COAC a Treballs de Recerca de Batxillerat i del Concurs de Fotografia Arquitectura i Urbanisme. Tots els premis van ser per a alumnes de l’Institut Joan Brudieu als quals des d’aquí volem felicitar. [...]

Vídeos i fotografies d'activitats

Enviada per admin el 22/Jun/2014 - 09:04

Vídeos i fotografies d'activitats realitzades per l'alumnat de l'Institut Joan Brudieu:


Camiescola: nou projecte a l'Institut

Enviada per admin el 17/Jun/2014 - 19:38
L'Institut Joan Brudieu, a través de l'alumnat de la Unitat de Suport a l'Educació Especial, de l'Aula Oberta i de l'Aula d'Acollida, forma part del projecte "Camiescola", variant escolar del projecte "El Camí", ruta de senderisme cultural en procés de senyalització. El seu traç es fa de forma participativa i recorre totes les comarques i illes de parla catalana, prenent una forma de 8 irregular. L’objectiu final és el d’enllaçar diferents pobles a través de la cultura, la història, el paisatge i l'esperit de la nostra terra. L'Institut s'ha fet vetllador d'una part del recorregut del tram Capcir - Andorra - Alt Urgell, concretament de l'etapa La Seu d'Urgell - Alàs. Més informació a "Camiescola", a l'apartat Projectes de la web de l'Institut.

Com retornar ecoBOOKS a IDDINK?

Enviada per admin el 16/Jun/2014 - 08:41
Aquests dies, tot l'alumnat ha anat rebent els albarans de recollida dels ecoBOOKS adquirits a IDDINK a l'inici d'aquest curs escolar 2013-2014, amb tota la informació que cal per tal de realitzar correctament el seu retorn. La recollida dels ecoBOOKS es farà l'1 de juliol, a l'aula C0·04 de l'Institut Joan Brudieu, amb personal IDDINK que revisarà els llibres retornats. Si retorneu els ecoBooks el dia que es proposa (1 de juliol), participeu en el sorteig de 5iPad que realitza IDDINK, la qual comunicarà per email el resultat del sorteig als guanyadors. A l'apartat Llibres 2014-2015 d'aquesta mateixa web, hi teniu tota la informació.  [...]

Calendari d'exàmens finals (juny)

Enviada per admin el 15/Jun/2014 - 11:41

Calendari d'exàmens finals per a totes les etapes i nivells:


Ajuts individuals de menjador

Enviada per admin el 15/Jun/2014 - 11:20
El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha obert des del 2 de juny i fins al 20 de juny (a les 14:00 h) el termini de recepció de sol·licituds per a l’obtenció dels ajuts socioeconòmics de menjador escolar per al curs 2014-2015, per alumnes escolaritzats a dins del seu propi municipi. Les bases de la convocatòria es poden consultar a la pàgina web del Consell Comarcal o en aquest mateix enllaç de la pàgina web de l'Institut.

Teatre musical: la gran estrena

Enviada per admin el 12/Jun/2014 - 12:48
Aquest cap de setmana s'estrena l'obra de teatre musical "Jo o ningú. El musical", realitzat per alumnat de 4t d'ESO, amb veu i música en directe i amb guió original. Els passis del musical, a la sala d'Actes de l'Institut Joan Brudieu, seran el dissabte 14 de juny, a les 18 h i a les 22h; i el diumenge 15 de juny, a les 18h i a les 21h. El preu de la funció és de 3€. Tothom hi està convidat!!! [...]

Vídeo de la Festa de Graduació 2014

Enviada per admin el 12/Jun/2014 - 08:19
Ja ha sortit editat el vídeo de la Festa de la Graduació 2014 que va tenir lloc el passat 6 de juny a la Sala de Sant Domènec de la Seu d'Urgell. Felicitats a tot l'alumnat!!!

The Big Challenge: resultats 2014

Enviada per admin el 12/Jun/2014 - 08:16
El passat dimarts 10 de juny es va fer entrega de Premis i Diplomes als alumnes d'ANGLÈS participants  al concurs nacional THE BIG CHALLENGE. Alguns dels alumnes van obtenir molt bones classificacions provincials i nacionals. El Departament d'ANGLÈS els dóna l'enhorabona. CONGRATULATIONS!!!! [...]
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Imatges i vídeos Institut

Calendari

Mes anterior Octubre 2014 Mes següent
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Properes

In the next 7 days