Departament d'Ensenyament XTEC

Institut Joan Brudieu

c/ Iglesias Navarri, 27 - La Seu d'Urgell - Tf: 973 35 04 03

Departaments

Consell Escolar

Qui hi ha?

5 convidats anònims en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

5 de març: Proves anuals per completar els ensenyaments d'ESO

Enviada per admin el 28/Feb/2015 - 10:01

El passat 17 de febrer es va penjar al tauler d'anuncis de l'institut la llista de persones admeses a les proves anuals per completar els ensenyaments d'ESO, així com el calendari d'actuació. Ara, es recorda que aquests exàmens de compleció de l'ESO es realitzaran el pròxim dijous 5 de març, a partir de les 15:30, a l'aula A0·05. Les qualificacions es lliuraran a Secretaria a partir del 18 de març. L'alumnat que completi l’etapa mitjançant aquestes proves de compleció caldrà que iniciï el tràmit d'obtenció del títol de graduat en ESO amb efectes del curs 2014-2015.


3 de març: Jornada de Portes Obertes ESO a l'Institut

Enviada per admin el 28/Feb/2015 - 09:14

L’Institut Joan Brudieu organitza la JORNADA DE PORTES OBERTES ESO el dimarts 3 de març per tal de presentar l’Institut i donar a conèixer les característiques pròpies dels estudis de Secundària Obligatòria tant en l’aspecte curricular com en l’organitzatiu a tots els pares i mares que estiguin interessats a matricular-hi els seus fills i filles. La JORNADA consta de dues parts: la primera, de 19:00 h. a 20:30 h., visita a totes les instal·lacions de l’Institut organitzada en tres torns: 19:00 - 19:15 - 19:30; la segona, a les 20:30 h., reunió informativa a la Sala d’Actes. Us hi esperem!!! [...]


4a edició de la FIRST LEGO League a Lleida

Enviada per admin el 28/Feb/2015 - 09:06

L'Institut Joan Brudieu, amb l'equip BRUDIEU, va participar el passat 21 de febrer en la quarta edició de la FIRST LEGO League organitzada per l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida. La Competició de Lleida va comptar amb la participació de 25 equips, amb un total de 240 nens i nenes de 20 col·legis i instituts de la província de Lleida, la Franja de Ponent i Barcelona. Els equips guanyadors van ser "Almetronix" de l'INS Almenar, 1r Premi Fundació Scentia, i "Els Pitalegòrics", de l'INS Els Planells, 2n Premi i Premi GMV al Comportament del Robot. Tots dos competiran en la gran final estatal de la FLL que tindrà lloc a Santa Cruz de Tenerife el 22 de març. El nostre Equip va tenir una actuació correcta i molt enriquidora per a tots. A més, s'ho van passar molt bé. Volem agrair l'esforç extraordinari fet pels alumnes que van fer el desplaçament a Lleida, així com a les seves famílies, i als professors acompanyants. Així mateix, i en nom de l'equip BRUDIEU, també donem les gràcies als comerços de la Seu d'Urgell que han col·laborat amb nosaltres. [...]


Els Treballs de Recerca de l'Institut a La Xarxa

Enviada per admin el 20/Feb/2015 - 13:11
La 7mana Pirineu és un programa setmanal de reportatges d'actualitat en l'àmbit de l'Alt Pirineu i Aran, produït per Pirineus TV per a La Xarxa de Comunicació Local. Aquests dies s'hi ha emès un reportatge dedicat íntegrament al desenvolupament del Treballs de Recerca de 2n de batxillerat a l'Institut Joan Brudieu que us recomanem veure'l tot clicant aquest enllaç.

Celebració del Carnaval a l'Institut

Enviada per admin el 19/Feb/2015 - 18:36
El divendres 13 de febrer, l'alumnat de l'Institut va celebrar el Carnaval tot disfressant-se. Com a mostra d'aquesta exitosa activitat, que es realitza sense deixar de fer classes, us n'hem penjat les fotografies i el vídeo. Gaudiu-ne!!

XV Jornada d'Orientació Universitària a l'Institut

Enviada per admin el 19/Feb/2015 - 18:31
El divendres 6 de febrer va tenir lloc la XV edició d’orientació universitària que exalumnes  del centre realitzen als alumnes que actualment cursen 2n de batxillerat. En ella, els exalumnes els expliquen les seves vivències en la universitat, els programes d’estudi dels graus que cursen, les pràctiques que realitzen i els aconsellen sobre hàbits d’estudis, programes de mobilitat ...  [Fotografies de l'activitat]

Intercanvi amb Santanyí

Enviada per admin el 08/Feb/2015 - 17:07
Ja tenim publicades les fotografies i el vídeo de l'intercanvi amb l'Institut de Santanyí realitzat per l'alumnat de 1r d'ESO del 26 al 30 de gener. Gaudiu-ne!!! 

Esport a l'hora del menjador

Enviada per admin el 07/Feb/2015 - 22:42
Us informem que s'han iniciat campionats de futbol en horari de menjador. Hi participen 5 equips formats per sis components; en total, 30 alumnes. L'equip guanyador tindrà el premi de dues baixades en ràfting al Parc del Segre, gentilesa del mateix Parc del Segre. Properament començaran també campionats d'escacs i de parxís, en què participaran una vintena d'alumnes. En aquest cas, els premis consistiran en una entrada al cinema pels equips guanyadors, gentilesa dels Cinemes Guiu. Bona sort a tots els participants!!!

Prova d'avaluació de quart d'ESO 2015

Enviada per admin el 06/Feb/2015 - 09:52

Els pròxims 10 i 11 de febrer l'alumnat de 4t ESO realitzarà la Prova d'Avaluació de Quart d'ESO 2015, que avalua les competències i coneixements bàsics que ha d'haver adquirit l'alumnat al final de l'educació secundària obligatòria en competència comunicativa lingüística i en competència matemàtica. És el quart curs que s'aplica, ja que es va aplicar per primera vegada el curs 2011-2012.

La prova serà la mateixa per a tots els centres educatius d'educació secundària obligatòria de Catalunya. S'avaluarà si l'alumnat és capaç d'aplicar allò que ha après a l'aula en situacions de la vida quotidiana. L'alumnat disposarà de 60 minuts útils per fer cada prova, excepte en la prova de Llengua estrangera, en què tindrà 15 minuts més, amb aquesta distribució:

 • 10 de febrer, a partir de les 08:45:
  • Llengua catalana, comprensió lectora i expressió escrita.
  • Matemàtiques, calcul, relació, espai, forma, mesura i estadística.
 • 11 de febrer, a partir de les 08:45:
  • Llengua castellana, comprensió lectora i expressió escrita.
  • Llengua estrangera (anglès o francès), comprensió oral i lectora i expressió escrita. [...]

Prematrícula PAU 2015

Enviada per admin el 05/Feb/2015 - 16:11
El termini de prematrícula de les PAU 2015 és del 18 de febrer al 2 de març i cal fer-la via Internet al portal accesnet (https://accesnet.gencat.cat) amb el codi accesnet que rep en carta personalitzada tot l'alumnat de 2n de Batxillerat, seguint les instruccions de la Guia informativa de la Prematrícula de les PAU 2015.[...]

Reunió d'Orientació per a les Proves d'Accés a la Universitat (PAU): prematrícula

Enviada per admin el 05/Feb/2015 - 15:54

Us comuniquem que l’Institut Joan Brudieu ha organitzat, per al proper dimecres 11 de febrer, a les 20:30 h, a la Sala d’Actes de l’Institut, una REUNIÓ INFORMATIVA per a les famílies de 2n de BTX amb el següent ordre del dia:

 • Previsió de calendari escolar de final de curs.
 • Informació sobre les Proves Accés Universitat (PAU)
  • Període de prematrícula i de matrícula definitiva
  • Estructura de la prova: fase general i fase específica
  • Calendari de les PAU
 • Preinscripció universitària i assignació de places
 • Precs i preguntes

Carta de convocatòria - Llibret informatiu dels estudis universitaris


XV Jornada d'Orientació Universitària a l'Institut

Enviada per admin el 05/Feb/2015 - 15:44
El divendres 6 de febrer tindrà lloc la XV edició d’orientació universitària que exalumnes del centre realitzen als alumnes que actualment cursen 2n de batxillerat. En aquesta jornada, els exalumnes els expliquen les seves vivències en la universitat, els programes d’estudi dels graus que cursen, les pràctiques que realitzen i els aconsellen sobre hàbits d’estudis, Erasmus...

Portes obertes a l'Institut per a l'alumnat de Primària

Enviada per admin el 05/Feb/2015 - 15:37

El 4 i l'11 de febrer, a les 15:30 h, tenen lloc les visites que l'alumnat de 6è de Primària de les escoles adscrites realitza a l'Institut per tal de conèixer-ne les instal·lacions i l'oferta educativa d'ESO amb aquesta proposta de calendari:

 • Dimecres 4 de febrer: ESC Pau Claris, de la Seu d'Urgell i ZER Narieda (ESC Sant Climent, de Coll de Nargó; ESC Miret i Sans, d'Organyà)
 • Dimecres 11 de febrer: ESC Albert Vives, de la Seu d'Urgell; ZER Urgellet (ESC Sant Esteve, d'Alàs; ESC Castellciutat, de Castellciutat; ESC Els Agols, de Montferrer; ESC Arnau Mir, del Pla de Sant Tirs; ESC de Tuixén, de Tuixén) i ZER Baridà-Batllia (ESC Portella Blanca, de Lles; ESC Pere Sarret, de Martinet; ESC Ridolaina, de Montellà; ESC el Puig, de Prullans)
Prèviament, alumnat de 1r d'ESO de l'Institut visita els companys de 6è de Primària de l'Escola Pau Claris, el 2 de febrer, a les 10:00 h, i de l'Escola Albert Vives, el 9 de febrer, a les 09:00 h, per tal d'explicar-los les seves vivències i les seves opinions del pas de primària a secundària.

  Alumnes de l'Institut en la constitució del primer Conselll Municipal de Joves de la Seu d'Urgell

  Enviada per admin el 04/Feb/2015 - 21:57
  L'Ajuntament de la Seu va acollir ahir el ple constituent del primer Consell Municipal de Joves (CMJ) en una sessió en què vuit alumnes procedents de l'Institut Joan Brudieu i del Col·legi La Salle van prendre possessió com a membres d'aquest òrgan d'informació, consulta i participació dels joves urgellencs amb edats compreses entre els 12 i els 16 anys i que estudien als centres de secundària del municipi, de primer a quart d'ESO. La primera sessió plenària d'aquest consell juvenil va estar presidida per l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, i la regidora de Joventut, Meritxell Planes, i el regidor d'Ensenyament i regidor del grup municipal de CiU, Jordi Martin, i va comptar amb la presència dels regidors dels grups municipals d'ERC, Miquel Caminal; del Partit Popular, Pere Millàs; i d'ICV, Antonio Viñals. Batalla va manifestar que l'objectiu de l'existència d'aquest Consell Municipal de Joves és «la participació i la coresponsabilitat dels joves de la Seu d'Urgell amb tot allò que és de tots» [...]

  Exposició dels Treballs de Recerca

  Enviada per admin el 21/Gen/2015 - 10:37

  El passat divendres dia 16 de gener va tenir lloc a l’institut Joan Brudieu l’Exposició de Treballs de Recerca de Segon de Batxillerat. Aquest any hi han participat 104 alumnes que han presentat 72 treballs, les temàtiques dels quals fan referència tant a temes locals i comarcals com a aspectes relacionats amb les carreres que els alumnes cursaran el proper curs. Cal destacar, a més, com ja és habitual, la qualitat de molts dels treballs presentats. [...]


  La Sònia i l'Anna ja es troben al Québec

  Enviada per admin el 19/Gen/2015 - 20:14

  La Sònia i l'Anna ja es troben al Québec i ens han enviat fotografies del retrobament amb la Mélodie i l'Alice. Bona estada al Québec!!


  Proves per a l'obtenció del graduat en ESO per a l'alumnat que no l'hagi obtingut en finalitzar aquesta etapa

  Enviada per admin el 19/Gen/2015 - 17:27
  S'han convocat les proves per a l'obtenció del títol de graduat en educació secundària obligatòria, per als alumnes que no l'hagin obtingut en finalitzar l’ESO l’any 2013 o 2014 i no van obtenir el títol per tenir pendents de superació cinc o menys matèries. El termini de presentació de sol·licituds d'inscripció és del 2 al 13 de febrer i les proves es realitzaran el dijous 5 de març, a les 15:30 h, a l'aula A0·05 de l'Institut. Més informació a l'apartat "Proves anuals per completar ESO" d'aquesta web, on s'han publicat els continguts i els criteris d'avaluació mínims exigibles per a la superació de cadascuna de les matèries.

  Intercanvi amb l'Institut Santanyí, de Mallorca

  Enviada per admin el 16/Gen/2015 - 12:05

  Del 26 al 30 de gener tindrà lloc l’intercanvi amb l’Institut Santanyí (Santanyí - Mallorca) que realitza l’alumnat de primer d’ESO. El dia 19 de gener hi haurà una reunió informativa dirigida a les famílies que hi participen, a les 18:00 h, a l'aula C0·06 de l'Institut, per tal d'informar-los de tot el programa d'activitats previstes. L'alumnat de Santanyí hi està a punt i ens ho demostra amb aquest vídeo de presentació, amb la cançó "L'univers és una festa", del grup mallorquí Antònia Font:


  Activitats de Nadal

  Enviada per admin el 08/Gen/2015 - 15:34

  Ja han aparegut els vídeos i les fotografies de les diverses activitats que es van realitzar a l'Institut els darrers dies lectius de desembre. Hi tenim el vídeo de l'actuació musical de la coral i orquestra; el vídeo del lliurament de premis de la competició "Esport al pati"; i el vídeo i les fotografies de la competició First Lego. Gaudiu-ne!!!  Bones festes!!!

  Enviada per admin el 24/Des/2014 - 17:06

  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

  Imatges i vídeos Institut

  Calendari

  Mes anterior Març 2015 Mes següent
  Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
         1
  2 3 4 5 6 7 8
  9 10 11 12 13 14 15
  16 17 18 19 20 21 22
  23 24 25 26 27 28 29
  30 31

  Properes

  En els propers 7 dies