Ciència al Teatre Bartrina

Els alumnes de 1r de Batxillerat de Ciències i Tecnologia han assistit al concurs de monòlegs científics “Vols saber què investigo?”. A l’activitat, organitzada per la Universitat Rovira i Virgili dins la Setmana de la Ciència, sis estudiants de doctorat expliquen de manera amena i divertida la seva tesi.

Com ha de ser un diccionari en l’era dels mòbils, com es poden prevenir els transtorns alimentaris, com es poden generar situacions psicòtiques amb el consum de porros, quina informació es pot extreure de les dents en arqueologia, les repercusions de l’ús de twiter o la importància de l’alimentació en la flora intestinal, són els temes que es van exposar.

L’alemany: una aposta de futur

La Berta Correig encara recorda la seva primera classe d’alemany. Tot i que no sap per què va decidir-se a estudiar aquest idioma desconegut a segon d’ESO, a hores d’ara reconeix que aquella decisió li va canviar la vida. Qui li havia de dir, fa deu anys, que aquella decisió traçaria la trajectòria del seu futur. Una dècada després, la Berta acaba de comprar-se un bitllet, només d’anada, a Berlín. (llegir més…)

Xarxa de Centres per a Igualtat

La regidora de l’Ajuntament de Reus de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores, ha lliurat aquest dimarts, 7 de novembre, als representants dels instituts Roseta Mauri i Gabriel Ferrater els primers segells que els reconeix com a membres de la Xarxa Centres per la Igualtat.

Amb el lliurament del segell, l’Ajuntament de Reus reconeix públicament els centres que han adquirit el compromís per assolir la igualtat entre dones i homes, la eradicació dels micromasclismes, actituds sexistes i androcèntriques, violència masclista, etc…

Més informació a “Notes de Premsa” de l’Ajuntament de Reus…