Benvinguts a la web de l’Escola Martinet

www.escolamartinet.cat

Aquí trobareu tota la informació relativa a l’escola, els seus serveis i l’AMPA. En aquesta primera pàgina trobareu les noticies més importants sobre l’escola i el seu dia a dia.       

P3. Taller de ioga

El passat divendres 25 de novembre els alumnes de P3 ens vam relaxar d’allò més fent un taller de ioga. A través del moviment i el joc vam deixar volar la imaginació imitant diversos elements naturals de l’entorn, fent-nos conscients del propi cos i gaudint de la relaxació.

Aquesta activitat,  en connexió amb el projecte Erasmus+, tenia com a objectiu promocionar els hàbits saludables.

Ens va agradar molt!

img_2097-1

Clica sobre la imatge per veure l’àlbum fotogràfic complet

Tallers escola verda / hàbits saludables

Avui hem organitzat uns tallers internivells amb una doble vessant: per una banda, com a escola verda que som, hem plantejat uns tallers amb l’objectiu de sensibilitzar a l’alumnat de l’escola sobre la problemàtica del medi ambient i sobre totes les possibilitats de reciclatge i reutilització del materials. Per un altre costat, hem volgut relacionar algunes activitats amb el projecte Erasmus + per tal de treballar hàbits saludables i emocionals.

Aquí teniu un recull d’imatges:  

dscn0511

3r. Visita a l’Ajuntament de Cornellà

Al mes de novembre les classes de Mortadelo i Filemon i Àsterix vam visitar l’Ajuntament. Ens va rebre el senyor alcalde Antoni Balmont. Ens va respondre totes les nostre preguntes i dubtes i vam poder conèixer una mica més com funciona l’Ajuntament del nostre barri. Va ser molt emocionant poder estar dins del Ple!!

img_1016

Clica sobre la imatge per veure l’àlbum fotogràfic complet

TAKE & TASTE

Avui a l’escola hem realitzat l’activitat “Take & Taste” relacionada amb el Projecte Erasmus+ que s’està fent a l’escola. Aquest cop hem treballat la part nutricional i tot l’alumnat ha tingut l’oportunitat de tastar productes de temporada: panses, xirimoies, alvocats, figues, pastanagues i codony. Ha estat una experiència molt enriquidora i de la qual hem gaudit tot@s!!! Gràcies a les mares i pares que han vingut a ajudar-nos.

Si feu click a la foto de sota podreu veure les imatges d’aquesta activitat. 

imagen1

3r i 4t. Sortida de tardor. Parc Natural Corredor-Montnegre

Les classes de 3r i 4t hem realitzat la ja tradicional sortida de tardor. Aquest curs hem anat al Parc Natural del Corredor-Montnegre (Santuari del Corredor). Hem realitzat un bon itinerari pel voltant i hem pogut observar els canvis i variacions de l’estació de la tardor! 

Molt bona excursió i una gran experiència! 

img_1139Cliqueu sobre la fotografia per veure l’àlbum complet

2n i 4t. Own Affirmations

Els i les alumnes de 2n i 4t de l’escola han estat enfeinats en activitats relacionades amb el projecte Erasmus+. Aquest cop han estat pensant tot allò que fan i que els/les manté sans i forts… Primer les clases de 2n ho han escrit en català i a 4rt  han fet la traducció  a l’anglès. El resultat ha estat espectacular!!!

Podeu veure les fotos de les activitats fent click als següents links:

Activitat 1

Activitat 2

 

 

5è i 6è. Sortida tardor. Sant Llorenç del Munt – Cim del Montcau – Cova Simanya

Els més grans de l’escola hem realitzat la ja tradicional sortida de tardor. Aquest curs hem anat al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Hem fet el cim del Montcau i hem visitat la cova Simanya!

Molt bona excursió i  una gran experiència! 

img_1376Cliqueu sobre la fotografia per veure l’àlbum fotogràfic complet