Ba-Ba-Loo 69

Us presentem l’últim número de la revista Ba- Ba – Loo .Us aconsellem que us la poseu com a lectura obligada d’aquestes vacances. Conté informació pedagògica del vostre interès i la programació prevista de les activitats del proper trimestre.

portada-001

Emissió del Baloo FM

Coincidint amb els últims dies del trimestre, avui ens hem reunit totes les classes de Primària per escoltar l’emissió del nostre programa de radio BALOO FM.

Com a novetat, aquest curs, són els alumnes de cinquè els encarregats d’elaborar el programa com activitat a la classe de llengua

Cliqueu damunt la imatge per escoltar el seu contingut

radio

 

S’acaba el trimestre

nadal

RECORDEU: DIJOUS 22 – JORNADA ÚNICA

E. Infantil – Primària 9 a 13h Servei de Menjador 13 a 15:30h

L’horari del S.A.T. serà de 15:30 a 16:30. A continuació hi haurà Activitats Extraescolars.
Recordeu que cal inscriure’s a secretaria o a la web en l’aplicatiu que s’ha generat pel cas.

Llegeix més»

Calendari d’advent

Amb el mes de desembre s’inicia un  compte enrere….

Falta menys perquè s’acabi l’escola , perquè arribi Nadal…

Per facilitar-te aquest compte enrere, pots fer servir aquest calendari. Segur que no et descomptaràs i a més de passar-te una estona distreta amb les activitats que et proposa , segur que també et servirà per aprendre algunes coses que no sabies.

 

calendari

 

Campanya ” A la nostra escola mengem + fruita”

Un any més, l’escola està adherida al Pla de Consum de Fruita a les escoles que financia la Unió Europea i el Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya. Està previst que durant el curs 2016/2017 hi hagi 7 lliuraments de fruites i hortalisses. Aquest lliuraments s’inicien aquesta última setmana de mes de novembre amb una periodicitat mensual.

Les quatre peces de fruita que vagin arribant les donarem als infants  immediatament en els dies següents a la seva recepció, per berenar abans de la sortida de l’escola.

plafruit1

Espai sorpresa

Ja tornem a ser-hi !!!! Amb l’arribada de la finalització del trimestre, torna una de les cites habituals: la preparació del nostre Espai Sorpresa. Aquell regal tant especial ple de màgia i il.lusió que un grup voluntari de pares, mares i mestres ofereixen a la… Llegeix més»