Aquí en parlem…de drogues

Els i les alumnes de 4t A han treballat molt per preparar el seu treball en relació al projecte de centre “Aquí en parlem”.  Amb aquest treball pretenen conscienciar els seus companys i companyes del perill físic que suposen les drogues.  També intenten prevenir la resta de joves de l’efecte manipulador que aquestes substàncies creen en la nostra ment, adormint la nostra capacitat crítica i la nostra capacitat d’elecció.

L’espot està composat d’una introducció històrica, un rap reivindicatiu, uns escenaris post-apocalíptics i molta il·lusió i companyerisme.

Un gran missatge que esperem que ajudi als seus protagonistes i a tots i totes les adolescents a conservar el seu poder d’elecció i a no deixar-se manipular per les drogues.

Feu córrer el rumor: “Las drogas te ofrecen su mundo, haciendo que el tuyo se esfume como el humo” – Les drogues t’ofereixen el seu món, fent que el teu s’esfumi com el fum. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>