FINALMENT, FINALISTES AL MOBILE HISTORY MAPS

Dimecres 16 de juny va ser un dia important per al Montpedrós, va ser un dia històric per al centre, per primera vegada, un projecte dut a terme per 4 aprenents de 3r, arribava a una final catalana.

 

A les 15.30 h havíem quedat amb les aprenents implicades en el projecte per viure la final al centre, una final que ens hagués agradat viure-la a la Fira de l’Hospitalet com cada any succeeix, però la pandèmia va obligar a celebrar la cerimònia en línia, així que assegudes al taller de tecnologia ens vam disposar a viure el moment històric. Tots els familiars i amics també estaven enganxats a la pantalla de mòbils, tauletes i ordinadors, i els mòbils de les quatre bullia de missatges, missatges d’ànims i nervis. Dir-vos que cap d’elles estava nerviosa seria mentir, tot i portar les mascaretes, els nervis es notaven a les seves cares i l’emoció de poder guanyar el concurs cada vegada era més gran, pot ser perquè jo les havia anat encoratjant dia a dia a creures que podien guanyar. És curiós perquè mai s’havien vist ni tan sols finalistes, i ara que ja ho eren, voline més, i això com a professora m’enorgulleix ja que he arribat a aconseguir que siguin més ambicioses, sí, elles, quatre alumnes que són molt i molt treballadores i que sempre han volgut estar a l’ombra i no els i agrada fer soroll, potser per respecte o por, però ara sí, ara volien reivindicar la seva feina feta en aquest projecte.

 

I el moment va arribar, un moment en que havien d’aparèixer com a finalistes juntament amb els altres 3 equips, i que per problemes tècnics de l’organització la seva imatge no va a aparèixer a la pantalla, sí el nom del centre, però no la seva imatge en directe, i van dir el nom del projecte guanyador. No van ser elles, i en aquell moment les cares de nervis i emocions van canviar, i jo com a professora seva se’m van trencar el cor al veure-les desil·lusionades i va ser el moment en que vaig haver de fer-lis un d’aquells discursos que ni el mateix Pep Guardiola faria en una final de Champions en que el seu equip ha perdut. I sí, vaig aconseguir allò que volia i que em va omplir encara més el valor d’elles quatre: “es van mirar entre elles i van dir, prepareu-vos per que el proper anys ens tornem a presentar i guanyarem”.

 

Així que així finalitza la nostra història en el concurs m-School, com a FINALISTES del Mobile History Maps i com a fet històric del nostre centre: “LES PRIMERES ALUMNES EN SER FINALISTES EN UN CONCURS TAN IMPORTANT”.

 

Felicitats a les quatre perquè sou molt grans i amb el temps valorareu el que heu aconseguit.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>