Llibres de text 2020-2021

Llistat dels llibres de text pel curs 2020-21:

Llista curs 2020-2021 DEFINITIVA

Famílies de 2n, 3r i 4t d’ESO i 1r i 2n de batxillerat 20-21

La setmana vinent enviarem a les famílies un comunicat amb les principals línies d’acció del Pla d’actuació per al curs 20-21, a l’espera de la publicació de tots els documents i instruccions del Departament d’Educació.

Us avancem els canvis que hi haurà quant a llibres de text:

  • S’unifiquen els llibres de text d’anglès de cada nivell. Haureu rebut una notificació d’Iddink al respecte, si feu servir aquest servei.
  • No s’oferta Alemany a 2n d’ESO. Les famílies que gaudeixen del servei d’Iddink poden quedar-se el llibre per fer-lo servir a 3r d’ESO (curs 21-22), quan tornarà a ofertar-se.
  • No s’oferta Música a 4t d´ESO.
  • Les famílies que vulguin comprar llicències digitals sense Iddink, trobaran unes instruccions específiques a la pàgina web del centre.
  • Les matèries que no tenen llibre de text faran servir materials propis o lliures.

Famílies de 1r d’ESO 20-21:

Un cop s’hagin formalitzat totes les matrícules, la setmana vinent rebreu informacions concretes i actualitzades sobre llibres de text.

A més us aclarirem els possibles dubtes sobre els chromebooks i l’inici de curs. Restem a l’espera de les últimes publicacions oficials dels Departament d’Educació sobre l’organització i la gestió de centres 20-21.

Adquisició de llicències digitals