Visitem als companys d’intercanvi a Berlin! 

Després d’arribar el dijous 14 de juny i retrobar-se als companys d’intercanvi,  el divendres 15 vam tenir la primera presa en contacte amb la ciutat de Berlin  mitjançant un tour en baixell pel riu Spree. Després van visitar la zona de Bernauerstrasse per veure algun tros que queda encara de mur. I finalment vam assistir a la festa d’estiu del Phorms Gymnasium.
El cap de setmana han estat amb les famílies gaudint del bon temps.
Dilluns 11 vam visitar primer el Museu d’Història de Berlin i posteriorment vam participar a un room scape on els alumnes s’ho han passat molt bé!.Avui hem fet una gimcana per la ciutat de Berlin, i els alumnes han hagut de fer diferent proves per tota la ciutat.
També vam anar al camp de concentració de Sachsenhausen a Oranienburg. Els nens van mostrar molt interès pels terribles fets que van tenir lloc allà ara fa tot just 70 anys. 
 
 
El dia 14 vam anar al Humbolthein Park a veure les torres de defensa contruides pels nazis per protegir la ciutat de Berlin dels bombardejos britànics. La visita ha estat realitzada per un doctor en Història d’origen americà.  Allà mateix  hem realitzat també la última activitat de l’intercanvi: moment de reflexionar sobre allò que més i menys els ha agradat i tot allò que han après. 
 
Una vegada a l’aeroport, el moment de l’adéu no ha estat fàcil.  Esperem que d’aquí esdevinguin bones amistats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>