PREINSCRIPCIONS BATXILLERAT

del 27 de maig al 3 de juny

Publicació de llistes amb barem provisional: BAREM PROVISIONAL (Llistat provisional Batxillerat)

Calendari BATXILLERAT

La preinscripció de batxillerat es portarà a terme de forma telemàtica, atès el context social actual d’emergència sanitària ocasionada per la COVID19, que exigeix que es redueixin al màxim els tràmits presencials.
Segueix els següents passos:
PAS 1: Fer la preinscripció des de l’aplicatiu en línia del Departament d’Educació (feu clic aquí)
PAS 2: Enviar per correu electrònic a preinscripcio@institutmontpedros.cat o insmontpedros@xtec.cat:
        – el resguard
        – la documentació escanejada o fotografiada
DOCUMENTACIÓ PREINSCRIPCIÓ
 • Còpia del DNI, NIE de l’alumne, només en el cas que no s’hagi pogut validar el
  document electrònicament
 • Còpia del DNI o NIE de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor/a o guardador/a de
  fet), només en el cas que no s’hagi pogut validar el document electrònicament

Les persones que al·leguen el compliment d’un o més criteris de prioritat (específic, general o complementari) han de fer-ho constar en el full de sol·licitud i , si s’escau, presentar la documentació que s’indica per a cada criteri. Obriu el següent enllaç per consultar aquests criteris (feu clic aquí).

Conserveu els originals de tota la documentació per a poder-los lliurar en el futur.

    De manera excepcional, i només per als casos en què els sol·licitants no puguin fer la presentació telemàtica, s’organitzarà la presentació de sol·licituds assignant una cita prèvia mitjançant un aplicatiu del Departament d’Educació (feu clic aquí) per al dia 2 de juny.
Els aprenents de l’Institut Montpedrós no han de portar a terme aquest procés de preinscripció.
Poseu-vos en contacte amb nosaltres en cas de dubte.

PREINSCRIPCIONS ESO

del 13 al 22 de maig

Publicació de llistes amb barem definitiu: BAREM DEFINITIU (Barem Ordenat Definitiu). 
Reclamacions del 2 al 5 de juny
La preinscripció es portarà a terme de forma telemàtica, atès el context social actual d’emergència sanitària ocasionada per la COVID19, que exigeix que es redueixin al màxim els tràmits presencials.
    Aquesta preinscripció es podrà trametre per doble via:
   1. Aplicatiu en línia del Departament d’Educació (feu clic aquí)
   2. Enviant la documentació escanejada o fotografiada a l’email preinscripcio@institutmontpedros.cat o insmontpedros@xtec.cat
DOCUMENTACIÓ PREINSCRIPCIÓ

Les persones que al·leguen el compliment d’un o més criteris de prioritat (específic, general o complementari) han de fer-ho constar en el full de sol·licitud i , si s’escau, presentar la documentació que s’indica per a cada criteri. Obriu el següent enllaç per consultar aquests criteris (feu clic aquí).

Conserveu els originals de tota la documentació per a poder-los entregar en el futur.

  De manera excepcional, i només per als casos en què els sol·licitants no puguin fer la presentació telemàtica, durant els dies 19, 20, 21 i 22 de maig s’organitzarà la presentació de sol·licituds assignant una cita prèvia mitjançant un aplicatiu del Departament d’Educació (feu clic aquí).

Podeu obtenir més informació al següent enllaç:

http://ensenyament.gencat.cat/ca/actualitat/preinscripcio/

Aquest mateix espai s’anirà actualitzant amb qualsevol novetat.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

PLA D’OBERTURA

L’institut Montpedrós obre les seves portes el dia 8 de juny per a preparació de les PAU (2n de batxillerat), per activitats d’orientació (4t ESO) i per atencions personalitzades amb el tutor/a (resta de cursos d’ESO i 1r de batxillerat).
Consulteu el Pla d’obertura del nostre… Llegeix més»

CIREDUQUEM

Us presentem una activitat que serà d’utilitat per valorar la competència personal i social i que fem institut, les escoles i la llar del municipi. Amb les produccions dels aprenents (textos, imatges o vídeos) crearem diferents murals digitals que es faran públics a nivell municipal.… Llegeix més»

Fes-te la teva mascareta!

Des que es va anunciar la sortida del jovent al carrer i la recomanació de sortir-hi amb mascareta, des de la coordinació didàctica de Tecnologia i en tots els nivells de l’ESO s’ha treballat la confecció d’aquestes. En aquest enllaç podreu gaudir… Llegeix més»

ARRENQUEM EL TRIMESTRE AMB BON HUMOR!

Els docents i PAS del Montpedrós hem treballat fort aquesta Setmana Santa per tal d’oferir-vos 3 magnífiques actuacions musicals que no us deixaran indiferents. Hi hem posat tot el nostre bon humor, ganes i alegria, sense oblidar allò que més ens caracteritza com a centre educatiu:… Llegeix més»