LA GRAN FESTA DE L’ENDURO

En aquest article us vinc a parlar sobre un gran esdeveniment anomenat Enduroc.

Es fa a Súria els dies 24 i 25 de novembre.

L’Enduroc és una competició que se celebra  amb l’objectiu que sigui la gran festa de final de temporada de l’enduro. A l’Enduroc tenen cabuda tots els pilots: els més petits, les joves promeses, els més professionals i, com no, qualsevol aficionat a l’enduro.

La cursa es desenvolupa a la finca de Les Comes, una magnífica propietat al centre de Catalunya que disposa de tot el necessari per passar un cap de setmana d’enduro amb totes les comoditats: zona d’acampada, aparcament, vestuaris, zona comercial i exposició.

La prova consta d’un recorregut d’aproximadament 40 km, al qual cal donar entre una o dues voltes depenent de la categoria. Es tracta d’un format molt atractiu tant per als pilots més exigents com per als aficionats.

The RACE of CHAMPIONS (ROC) pretén reunir els millors pilots de l’any a nivell nacional i internacional per a la disputa de l’últim assalt de la temporada i que coroni el campió de campions, amb importants premis en metàl·lic per als guanyadors.

Els pilots de la categoria JUNIOR, on es troben les futures promeses de l’especialitat, s’engloben en una categoria a part, la qual cosa permet una millor distribució dels participants en funció del seu nivell de pilotatge, en benefici del bon desenvolupament de la competició.

La categoria AMICS, amb diferents classificacions (veterans, clàssiques, etc.), inclou tots els pilots aficionats que, per un dia, podran completar el mateix recorregut que la categoria ELIT amb les seves dues voltes.