El Nadal arriba a Fortnite

La temporada 7 ja ha arribat a Fortnite. Ja que estem a prop de les festes de Nadal la nova temporada s’ha centrat en aquest tema.

Un dels canvis més significatius, com a cada temporada, és el del mapa. La majoria de jugadors estaven esperant un mapa nevat i Epic Games ens l’ha portat, junt amb la introducció de tres noves ciutats.

 

 

S’han afegit dos mètodes de transport nous: les tirolines i una avioneta.

Les tirolines estan distribuïdes per tot el mapa, això et permet travessar certes parts amb més rapidesa.

L’avioneta, en canvi, és una forma de moviment més ràpida i dinàmica, hi poden pujar un total de 5 jugadors els quals poden utilitzar les seves armes per tombar els enemics o fins i tot es poden crear batalles amb altres avionetes, en el cas que et trenquin l’avioneta podràs saltar amb el paracaigudes però rebràs una petita quantitat de mal.

 

  

 

Una altra cosa que ha afegit Epic Games són els camuflatges, amb aquests pots modificar el color o aspecte de les teves armes i dels teus vehicles. També s’ha trobat en els arxius del joc més camuflatges els quals potser s’afegeixen en properes actualitzacions.

 

 

El “pase de batalla” segueix sent com en les anteriors temporades, 100 nivells els quals puges fent missions i jugant partides.

S’ha afegit un nou mode de joc, el mode creatiu, en aquest mode tens la teva pròpia illa, allà pots construir tots els edificis, arbres, pedres i cotxes que hi ha dins el joc, podent fer les teves pròpies ciutats o minijocs.