AQUAMAN: EL REI D’ATLANTIS

Aquaman, la pel·lícula protagonitzada per Jason Momoa, està batent tots els rècords de taquilla de DC, superant fins i tot a Wonder Woman.

La productora de cinema Warner Bors Pictures, conjuntament amb el director James Wan, porten la nova aventura de DC Comics, la qual aprofundeix en l’univers del regne dels set mars. A la pel·lícula podem veure els orígens del meitat humà i meitat atlant, Arthur Curry, en una aventura on s’assabentarà de tota la veritat. També salvarà el món de la superfície d’un atac del món dels regnes marins, per finalment unir-los i descobrir si és o no és digne de ser el rei.

Joseph Jason Namakaeha Momoa actualment és un actor i model estatunidenc, va néixer a Honolulu (Hawaii), l’1 d’agost de 1979.

Actualment està casat amb Lisa Bonet i tenen una filla (Lola Iolani Momoa) i un fill (Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa) a qui van posar-li aquest nom per les circumstàncies meteorològiques que va haver-hi durant el naixement.

Com a actor, Momoa és conegut pels seus papers a Frankie Seau, North Shore, Ronon Dex, Stargate Atlantis i com a Khal Drogo a Game of Thrones.