UNA NOVA MODA

Puma SE és una empresa alemanya que fabrica accessoris, roba i vambes esportives des del 1948. Està dirigida pel Rudolf Dassler, el germà del fundador d’Adidas, Adolf Dassler. Aquesta marca sempre ha sigut una de les millors d’arreu del món ja que acostuma a agradar molt a la gent.

Per fi ja arribat el model de vambes que tothom esperava, ja que són intel.ligents perquè es poden connectar amb el telèfon mòbil gràcies a l’aplicació “Puma TRAC”. Aquesta app et permet lligar i deslligar les sabates tan sols amb dos botons diferents: el d’apretar-les i el d’afluixar-les. Aquest tipus de vambes es caracteritzen perquè no tenen cordons i es controlen amb el mòbil. Això et facilita no ajupir-te per lligar-te-les i és molt més ràpid i senzill.

La bateria de les sabates té una duració d’una setmana sencera aproximadament i es carrega a sobre d’una plataforma on només hi ha contacte amb la part del taló.

Pel que fa al material de les sabates, tenen una part superior transpirable per fer qualsevol esport al màxim de còmode i també una part de fibra industrial l’avantpeu per protegir-les.

Aquest calçat sortirà a la venda a partir del 2020 i es preveu que tingui un gran èxit arreu del món.

Des del nostre punt de vista, creiem que aquestes vambes seran molt valorades al mercat i tindran un gran èxit de cara al públic, però tindran un preu molt elevat i molta gent no es podrà permetre comprar-se-les. Igualment, són unes sabates molt ben dissenyades i molt còmodes.

A continuació us deixem un vídeo i la imatge on podem veure les vambes:

VÍDEO

Resultat d'imatges de bambas FI puma