Triple desgràcia pel món de l’esport

Durant els últims dies han passat successos importants pel món del futbol i l’esport en general, i no són bons ni molt menys, ja que es tracta de males notícies.

La primera notícia és l’infart que ha patit Iker Casillas, exjugador del Real Madrid i actual porter del FC Porto.

El porter espanyol es va sentir indisposat en un entrenament de Porto i posteriorment va abandonar la sessió per així ser traslladat a un hospital després de patir un atac de cor. Se li ha realitzat un cateterisme i sembla que la seva vida no corre perill. Mitjans portuguesos asseguren que no tornarà a jugar el que resta de temporada.

Ara el dubte que té tothom és si podrà tornar a jugar professionalment. El seu representant Carlo Cutopia va declarar que això depèn de molts factors: de com evolucioni la seva malaltia, de com se senti físicament i sobretot de la voluntat que tingui el madrileny per seguir competint.

A hores d’ara el porter està ingressat a l’Hospital CUF de Oporto, Portugal i la seva parella Sara Carbonero assegura que està molt millor i que té moltes ganes d’entrenar.

La segona noticia, que va saber-se el dia 1 de maig, és que el migcampista Xavi Hernandez, exjugador del FCBarcelona, es retira del futbol aquest mateix any amb l’acabada de la temporada de Qatar.

Però Xavi no abandonarà el món del futbol. Assumirà la temporada amb el seu nou rol d’entrenador, un somni al qual portava anys donant-li voltes i que es transformarà en realitat en els pròxims mesos. Xavi es quedarà a Qatar tot i que encara ha de prendre la decisió de en quina banqueta s’asseurà. Probablement d’aquí uns quants anys podrem veure el català entrenant un dels grans d’Europa.

Resultat d'imatges de xavi retirada

Per últim, també hi ha la tràgica mort de Fernando Civera, ciclista d’elit que competia en el Titan Desert.

La Titan Desert, la competició ciclista en la qual aquest dilluns l’espanyol Fernando Civera va perdre la vida, és una de les més complicades i dures en les quals competeixen les mountain bike. També coneguda com el ‘Dakar de les bicicletes’, es fa al desert del Marroc, que els centenars de participants recorren en condicions extremes i gairebé sense ajuda de senyalització.

Aquesta competició, per primer cop, es va cobrar la vida d’un ciclista, aquesta vegada per un infart cardíac i després d’aquest fet la cursa va ser immediatament parada.

Resultat d'imatges de fernando civeraResultat d'imatges de fernando civera