Tens Huawei? Això t’interessa

La setmana passada, Donald Trump va firmar un acord que impedeix que les empreses de la Xina facin negoci amb companyies dels Estats Units per possible intent d’espionatge. Aquest fet comporta greus conseqüències a Huawei, qui ja no podrà treballar més amb Google i en definitiva no podrà tenir el software d’Android.

Això no afectarà qui ja tinguin un Huawei ni els productes que es troben a les botigues, sinó als productes que en el futur tregui Huawei. Els smartphones, tablets i altres productes de Huawei que ja tenim o que estan a la venda al mercat ja venen amb Android.

Si tens un Huawei, has de saber que ja no podràs gaudir de certs avantatges. Nosaltres hem fet recerca i aquí et deixem els inconvenients de la ruptura de Google i Huawei:

-A partir de l’Android 9.0 Pie ja no podràs actualitzar més el teus terminals Huawei, Xiaomi i Honor.

-Els futurs Huawei perdran l’accés a aplicacions bàsiques com: Gmail, Google Play, Google Maps, Youtube i un llarg etcètera.

-Altres empreses com Intel i Qualcomm també han seguit el camí de Google i han deixat de banda Huawei, això impossibilitarà l’ús del software als futurs ordinadors i tauletes de les marques de la Xina.

Ara el fabricant xinès està treballant en el seu propi sistema operatiu amb el qual esperen poder tapar l’absència d’Android.

Resultat d'imatges de huawei sin androidResultat d'imatges de huawei google