Restart Party: “Millor reparat que nou”

En el marc de les Jornades Lacetània es va organitzar una Restart Party amb la col·laboració del grup Restarters BCN (http://restartersbcn.info/). Aquest moviment/projecte té el seu origen a Londres (https://therestartproject.org/) i ha anat prosperant en altres ciutats del món, entre les quals Barcelona. Organitzen events on un grup de reparadors voluntaris acullen persones que tenen aparells elèctrics/electrònics per reparar per així fomentar la reutilització i evitar la brossa, tot aplicant la màxima “Millor reparat que nou“.

En aquest cas els alumnes del CFGS de Manteniment Electrònic van portar aparells que no els funcionaven (entre d’altres un televisor, un equip de música, un portàtil, una videoconsola, una batedora, un steam cleaner, etc…) i gràcies a l’orientació i ajuda dels reparadors de Restarters BCN Andreu, Dani i Miquel, van poder recuperar-ne alguns d’ells i també aprendre.

Agrair des d’aquí el temps i tracte rebut per part de Restarters BCN i dels seus reparadors, esperant que l’experiència es pugui repetir en un futur no molt llunyà.