L’AMIC PELUT PERDUT

L’actor que feia de Chewbacca a la saga de Star Wars, Peter Mayhew, va morir el passat 30 d’abril per un infart miocàrdic. En el seu compte oficial de Twitter, la seva família va explicar que havia mort amb 74 anys a Texas, on residia aquest actor nascut a Londres el 1944. L’enllaç del tuit.

La seva família va dir que Mayhew treballava sense descans per superar els seus problemes de mobilitat i poder ficar-se un altre cop en el seu paper de Chewbacca a Star Wars Episodi VII. “ Per a ell, la família de Star Wars significava molt més que un personatge en una pel·lícula”, van afirmar els seus parents.

Per qui no coneixia el seu paper a la saga, era l’amic pelut de Han Solo, el caçarecompenses. Encara que no deia res i només emetia udols indesxifrables, aquest personatge era un dels més carismàtics de la saga. Mayhew va fer de Chewbacca en les tres primeres pel·lícules originals de Star Wars i, en l’última pel·lícula de la segona trilogia. Crec que pels fans de Star Wars, Chewbacca ha aconseguit enamorar-nos i ser el nostre amic pelut per sempre.