LA TERRORÍFICA ANNABELLE

ANNABELLE VUELVE A CASA

Annabelle vuelve a casa és una pel.lícula dirigida per Gary Daubermann, un guionista, director i productor nord-americà conegut  per escriure pel.lícules de terror. Com a director i guionista només ha fet la trilogia d’Anabelle  i com a productor va fer la sèrie Swamp Thing.

La pel.lícula encara no ha sortit però gràcies al tràiler i a algunes sinopsis dels seguidors, ja se sap que els dos psicòlegs Ed i Lorraine Warren intenten evitar que l’Annabelle acabi amb la por que té d’una nina, així que decideixen tancar la joguina posseïda a una vitrina de la casa beneïda per un sacerdot. D’aquesta manera, sembla ser que ja està tot controlat, però arriba una nit terrorífica en què la protagonista es desperta amb els esperits de l’habitació que només es fixen en un nou objectiu: la filla de deu anys dels Warren, la Judy, i les seves amigues.

 

 

 

 

 

 

 

ANNABELLE CAS REAL

El que se sap del cert és que la nina va ser creada al 1918 per l’empresa Raggedy Ann als Estats Units d’Amèrica.

La llegenda diu que un matrimoni als anys 70 va comprar una d’aquestes nines a la seva filla, la Donna, que vivia amb una companya ja que estudiava infermeria. Només arribar a l’habitació nova, va deixar la nina a sobre el llit, va marxar un moment i quan  va tornar, la nina ja no hi era. Al llarg dels dies van començar a passar casos realment paranormals; un d’aquests, va ser que van passar unes cartes per sota la porta on es llegia: Help us (Ajuda’ns), You miss me? (Em trobes a faltar?) o bé Save Lou (Salva al Lou). Principalment van pensar que era un company de classe que s’havia “colat” a la casa  i els estava fent una broma, però al saber que no ho era, van optar per trucar a l’Ed i la Lorraine Warren, uns psicòlegs molt importants. Gràcies a ells el problema de la casa es va acabar, ja que es van emportar la nina. A partir d’aquell dia la por va marxar.

Aquesta pel.lícula serà estrenada el proper 28  de juny a tots els cinemes.