Bohemian Rhapsody: biografia o ficció?

En la pel·lícula Bohemian Rhapsody moltes persones es pensen que tot el que apareix en aquest film és veritat, en aquesta publicació mostrarem que no és del tot cert.

Cal recalcar que la pel·lícula es va fer amb intenció de transmetre als espectadors què és Bohemian Rhapsody i com va néixer, però no és una biografia del cantant Freddie Mercury com algunes persones creuen.

Freddie Mercury, en aquesta pel·lícula, queda retratat amb una mala imatge, que no és la que hauria de ser en la nostra opinió ja que Freddie no pensava amb l’economia sinó amb les seves creacions musicals.

Una mentida del film és la separació del grup i la seva posterior reconciliació; en la separació del grup, suposadament, Freddie Mercury va acceptar una oferta de quatre milions de dòlars per emprendre una carrera en solitari, i realment el principal culpable d’aquest fet va ser Paul Prenter, mànager i amant del cantant que va vendre els seus secrets a la premsa.

En la nostra opinió la pel·lícula visualment és molt bona però és veritat que té discrepàncies amb la realitat , però el més destacable de la pel·lícula és la seva excel·lent banda sonora.

Imagen relacionada