Obrim l’institut a tothom

Com cada any a l’Institut de Sils tornem a fer la jornada de portes obertes perquè famílies, estudiants i docents d’altres centres educatius puguin veure com és l’institut i com treballem. Ens fa especial il·lusió compartir aquest dia amb tots vosaltres. 

Les jornades de portes obertes serveix per donar a conèixer, no només el Projecte Educatiu sinó també com treballem cada dia: activitats, habilitats i àmbits, projectes, tallers, tutoria, Projecte Singular, Grups de Serveis, sortides  en general, totes les propostes educatives que s’ofereixen presentades pels seus propis protagonistes: els alumnes.

Així doncs, en què consistiran les JPPOO?

En primer lloc, uns professors i alumnes us donaran la benvinguda a l’entrada de l’institut, i  uns guies us acompanyaran als mòduls on hi ha diferents aules i cada una d’elles duu un nom diferent. A les aules hi haurà diferents exposicions: a Saba hi haurà el Consell d’Alumnes, a Troia l’AMPA, a Voyager explicació del Moodle i manteniment informàtic, a Éol Grups de Servei i Projecte singular, a Trinàcria Equip de Redacció, a Ogígia Mostra de laboratori, a Beagle mostra de STEAMi manteniment, a Galàpagos observació d’una aula, a Plymouth i Apolo XI exposicions orals, a Terra de foc Visual i Plàstica, a Feacis mostra de productes de projectes, a Lesbos mostra d’audiovisuals, a Alexandria mostra de tallers i, finalment, podreu visitar l’hort i el jardí. 

En resum, només us volem dir que us esperem el proper dissabte 14 de març de 10 a 13h al nostre institut. Us rebrem amb molta il·lusió!

Equip de Redacció: Ona Sala (2B), Viviana Andronache (2C), Andrea Muñoz (2C), Anna Muñoz 2C, Andrea Romero (2C), Núria Massó (1A), Miguel Ángel Rossi (1a), Xènia Creus (1B), Xing Yi Zhou (2C), Mireia Masso (1A), Montserrat Polonio (1A), Fatu sissoho (1A), Claudia Tejada (1A) Clara Valles (2A), Mariona Pladeveya (2A), Dani Rebollo (2B), Gisela Sierra (2B), Nerea Moreno (2A), Salva Serra (2A) i Mª Argimon Vidal (2A).

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>