Kunfabo

Els alumnes de Temujin (2D) dintre el marc del projecte de Sostenibilitat varen tenir l’oportunitat de conèixer a la Fadima ja que era la classe que estava treballant els aparells electrònics i els electrodomèstics. La Fadima viu a Sils des de fa uns quants anys amb el seu home i dos fills. És un exemple d’emprenedora social ja que, venint del món del dret, s’ha atrevit a dissenyar un model de mòbil de baix cost tenint el mercat africà com a objectiu. Reduint el preu i amb aplicacions específiques per al mercat africà (música, menjar o geolocalitzacions de punts de salut) vol fer arribar la tecnologia a la major part de la població d’aquest continent. A la llarga vol produir els aparells a Guinea (d’on és originària) i buscar alternatives a l’obtenció de les matèries primeres més controvertides com és el cas del Coltan.

Volem agrair la seva disponibilitat així com l’amabilitat i franquesa amb la que ens va explicar el seu projecte. Persones com ella són un exemple d’emprenedoria, valentia, tenacitat i visió de futur. També ens ha demostrat que tot això es pot combinar amb la preocupació pels drets de les persones més desafavorides.

El que més destacaríem del que ens va dir serien dues coses: “Si no saps una cosa, sempre la pots aprendre” i “És molt important treballar en grup ja que entre tots s’arriba molt més lluny“. Gràcies Fadima!

Podeu veure més imatges aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>