De grans a petits

Els alumnes de l’Institut de Sils volem conèixer les primeres impressions dels nouvinguts, les noies i nois de 1r d’ESO. Per això, els hem fet unes quantes preguntes.

Com esperàveu que seria l’institut?

Pensàvem que seria molt més difícil. Crèiem que hi hauria més perills. Hem vist que a l’institut hi ha certa llibertat i també podem gaudir de moments divertits.

Com definiríeu el vostre primer dia d’institut amb un adjectiu?

En general, estàvem nerviosos: uns perquè ens sentíem vergonyosos a l’hora de conèixer gent nova, perquè creiem que seria més difícil l’organització, les assignatures…

Què en penseu del funcionament de l’institut?

Ens sembla bé el fet de treballar amb el Moodle, perquè així no hem de comprar llibres ni carregar-los cada dia amunt i avall. Els professors ens expliquen de forma clara i fàcil les coses. I és fàcil adaptar-se.

Digueu un aspecte que us agradi de l’institut i un altre que no us agradi tant.

A molts de nosaltres el que ens agrada és una assignatura en concret, com Música… També ens ha semblat molt interessant dedicar moltes hores a treballar en equip, de forma cooperativa, com ara a Projectes. Per últim, trobem bé que hi hagi dos patis. El que no ens agrada tant és que ens continuen posant deures…

Heu notat una gran diferència entre l’escola i l’institut?

Hem notat que les matèries tenen un grau de complexitat més gran i que hem d’estar motivats.

Què li diríeu a un alumne que ha de començar l’institut ara que ja heu superat els primer dies?

Li diríem que intentés aprofitar el temps i portar-ho tot al dia. Alhora, creiem que és important adaptar-se des del primer moment.

Un fort agraïment als alumnes que han aportat el seu punt de vista: David Garcia 1r B, Aleix Pérez 1r C i Irina Manzano 1r C.

Atentament,

L’equip de redacció de l’Institut de Sils

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>