Activitat física durant el confinament

Des de l’Institut us proposem un repte: QUANTS VUIT MIL SOM CAPAÇOS DE FER?

Que estiguem confinats significa que no podem sortir de casa però no significa que no puguem fer activitat física.Més aviat seria tot el contrari. Ara més que mai ens hem de forçar a fer activitat, a moure’ns de tant en tant, a activar el nostre cos. Aquesta activitat és imprescindible per lluitar contra el sedentarisme que el confinament pot suposar i, a més a més, pot ser una bona teràpia també a nivell emocional.Heu d’estar actius i aconseguir activar els familiars que tingueu a casa. Això serà molt bo per a tots.

Ens hem plantejat fer els 10 cims més alts del planeta. Volem aconseguir recórrer, des de casa, amb els esforços individuals, els metres que suposa l’ascensió a cims com l’Annapurna, el K2 o l’Everest. L’objectiu és ambiciós, però arribarem fins on puguem arribar amb la cooperació de tots. 

Dins del moodle d’EF hi trobareu exemples d’activitats que podeu fer aquests dies. Aquí en teniu l’enllaç. Penseu que valdrà tot allò que es pugui fer dintre de casa: caminar, saltar, ballar, ioga, mindfulness, exercicis de força,…

Un cop acabada l’activitat haureu d’accedir a aquest enllaç per registrar-hi quants metres heu aconseguit sumar al còmput general. (Les instruccions són també en aquest document).

Alumnes, mares i pares, germans i germanes, professores i professors, tots hi esteu convidats a participar per arribar el més lluny possible!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>