Disponibles els materials de batxillerat de l’IOC


El Departament d’Educació, a causa de la situació actual d’excepcionalitat pels efectes del COVID-19, permet l’accés als continguts i recursos educatius autoformatius de batxillerat de l’Institut Obert de Catalunya (IOC).
L’espai Cursos IOC – Batxillerat conté 29 cursos moodle, un per… Llegeix més»

Activitats per als alumnes a causa del tancament pel coronavirus

Seguint les orientacions del Departament d’Educació i dels Serveis Territorials a les Terres de l’Ebre, us informem que s’estan enviant tasques a l’alumnat mitjançant el correu electrònic corporatiu @insdespuig.cat.

El seguiment de les tasques encomanades es farà per aquest mitjà o les plataformes Moodle, Classroom i altres.

Si teniu algun dubte podeu contactar amb els tutors i tutores. L’adreça està disponible a les pàgines dels departaments al web de l’institut.

Us recordem que l’institut disposa d’un repositori de recursos didàctics propi al portal Pearltrees, ordenat per matèries, i que podeu enviar recomanacions de lectura al blog de la biblioteca Recomana’m un llibre amb aquest formulari.

Trobareu més activitats d’autoaprenentage al portal edu365.cat

Save

Primer classificat als quarts de final del Certamen de Lectura en Veu Alta

Avui 10 de març s’ha celebrat la fase de quarts de final del XVI Certamen de Lectura en Veu Alta a la seu dels Serveis Territorials d’Educació a les Terres de l’Ebre.  

El nostre institut hi ha participat en la categoria “Tropa de Corsaris”, amb un grup de tres lectores de 4t d’ESO format per Irune, Júlia i Gina, que tot i fer una molt bona lectura col·lectiva no han obtingut premi, i en la categoria “Corsaris”, amb la participació individual de Lluc Jornet, de 1r d’ESO, que ha guanyat en aquesta categoria.

Enhorabona!… Llegeix més»