Comencem a estudiar l’Energia a l’Espai Globalitzat de 2n!

Aquest segon trimestre, després de carregar les piles durant les vacandes d’hivern, hem tornat al Bitàcola plens d’energia! I mai més ben dit, ja que a l’Espai Globalitzat de 2n d’ESO el projecte que s’ha començat ha estat: “La Fira de les Energies Sostenibles”.

L’objectiu final d’aquest projecte és realitzar una Fira que doni a conèixer la situació actual de les fonts d’energia, quins tipus hi ha i quines problemes energètics tenim a la nostra societat. Per a poder dur a terme aquest objectiu abans hem de tractar certs temes:

  • Ens hem fet experts sobre què és l’Energia i quina importància té en la nostra societat.

  • Hem viatjat al llarg del temps, des de la prehistòria fins avui dia, per veure com ha evolucionat l’ús de l’energia per al benefici de l’ésser humà. Ho hem plasmat tot en un Genially.

  • Ara estem especialitzant-nos en l’electricitat, hem après a calcular el consum energètic i la potència dels aparells electrònics que tenim a casa nostra i farem diversos tallers.

  • Finalment investigarem sobre l’ús de l’energia al món i la pobresa energètica.

Al tercer trimestre, continuarem amb la segona part d’aquest projecte. Aprofitarem els coneixements assolits en aquesta part i farem d’arquitectes, enginyeres, antropòlogues i geògrafes per a construir una casa. També reflexionarem sobre els drets a la vivenda i quin futur ens espera en aquest sector!

Us mantindrem informats!