L’Institut de Nàutica, present a la propera volta al món Vendée Globe 2020

Des de l’Institut de Nàutica de Barcelona comencem l’any amb molta empenta, i tenim el goig d’informar-vos que estarem presents com a partners en la propera regata de volta al mon, la mítica Vendée Globe 2020.

La Vendée Globe és una regata única al mon, on els “skippers” han circumnavegar la terra en solitari i sense escales ni assistència. És considerada com l’Everest de la navegació, i la propera edició sortirà el proper 8 de novembre del 2020 des de la Bretanya francesa, i tindran per devant més de 25.000 milles de navegació.

L’Institut de Nàutica de Barcelona hem acordat la nostra colaboració com a partners amb el projecte del nostre amic Didac Costa, que un any més ha decidit muntar un projecte per a participar en la propera edició (ja va finalitzar l’anterior Vendée Globe). El nostre repte, serà doncs participar en el refit i la posta a punt del seu vaixell, el KingFisher, un Imoca 60 de 18 metres que juntament amb la Fundació FNOB portarem a terme al nostre taller (compartit amb la FNOB)

El projecte d’en Didàc, no és només el projecte d’una regata, sinó que també incorpora sostenibilitat, inclusió social, gestió del lideratge, i tot Made in Barcelona!!

Us adjuntem el dossier de premsa per si voleu tenir més informació.

Ja us anirem informan a través de les nostres noticies de la nostra participació al projecte i de les novetats del projecte del Dìdac, a qui aprofitem per a dessitjat-li molt d’exit en aquesta nova aventura!!