Saló Nàutic de Barcelona 2018

Un any més s’ha desenvolupat el Saló Nàutic de Barcelona, i com cada any, l’alumnat de l’Institut de Nàutica de Barcelona ha visitat i ha participat en aquest gran saló.
Durant les diferents jornades, l’alumnat del centre ha aprofitat per participar de les múltiples activitats i… Llegeix més»

Instruccions inici de curs 2018-2019

Presentació/reunió inicial a l’alumnat
Aquesta reunió es considera inici de curs i per tant és molt important que tot l’alumnat hi assisteixi, inclòs l’alumnat de Salvament i Socorrisme preinscrit al centre i que farà la prova a setembre-octubre.
1ª part: presentació general a càrrec de l’equip directiu:… Llegeix més»

Projecte Erasmus + a França

L’alumne de 2n curs del cicle de Grau Mitjà de Manteniment de Vaixells de l’Institut de Nàutica, Jean Michel Parrot, està finalitzant les seves pràctiques d’empresa (FCT) a l’estranger, gràcies a la beca concedida dins del projecte Erasmus +.… Llegeix més»

Rumb a Itàlia “avanti tutta”

Els alumnes de Grau Superior de Sistemes de navegació han tingut l’oportunitat de fer una estada a l’Spezia (Italia) on han pogut gaudir d’una bona experiència a l’hora que han conegut diferents maneres treballar en el sector de la nàutica. … Llegeix més»

III Concurs d’Idees Emprenedores

Per tercer any consecutiu, des de l’Institut de Nàutica de Barcelona s’ha realitzat el III Concurs d’Idees Emprenedores. En aquest concurs s’intenta potenciar la creativitat i l’emprenedoria de l’alumnat de l’INB, el qual ha de pensar una idea, l’ha de treballar, i finalment l’ha de desenvolupar en forma de projecte emprenedor.… Llegeix més»