Nou projecte Acadèmic Erasmus +

Us volem informar i fer particeps que hem iniciat un nou projecte europeu, dintre del programa Erasmus + (K2).

Tal i com tenim en les nostres línies estratègiques, la internacionalització dels estudis és fonamental en el mon nàutic, i per això hem apostat per a participar en diversos projectes europeus, a més de fomentar les beques de pràctiques al estranger.

Aquest projecte, anomenat BLUE TEmPlaTe,  tindrà una durada de 3 anys i està liderat per el Clúster Italià “Distretto ligure delle tecnologie marine” ubicat a La Spezia.

És un projecte al voltant de tecnologies marítimes, en el qual hi participa també un centre Italià (http://www.capellinisauro.gov.it/) i un centre francés (http://www.lycee-rouviere.fr/), recolzats a nivell tecnològic per la Universidad Politécnica de Cartagena.

En aquest projecte, hi haurà un intercanvi anual d’estudiants, que durant una setmana realitzaran un programa de visites i de projectes.

Aquest abril, va tenir lloc la primera reunió internacional, per a engegar el projecte, i a finals de maig, 8 alumnes nostres realitzaran una estada a La Spezia (Italia), juntament amb alumnes francesos i italians.