7a Edició Premis FPemprèn

El 22 de juny, ha tingut lloc l’acte de lliurament de premis de la  7a edició dels PREMIS FPEMPRÈN.

Representant a l’Institut de Nàutica de Barcelona van assistir Jaume Juan i Guillem Delgado amb el seu projecte ‘Balearic five essences’ i en Sergio Gonzalez amb ‘Nautrip’ ha estat finalista del premi emprenedor.

Ben fet Sergi !!!  Felicitats Jaume i Guillem per la bona feina.

El premi és la part més visible de la feina realitzada durant el curs per set grups d’alumnes tant de grau mig com de superior dins l’àrea de FOL, animats i recolzats per la professora Cristina Martín.

logo nautrip

Nautrip  és una aplicació mòbil i web per a usuaris d’embarcacions d’esbarjo. La seva principal funció és d’informació per planificar viatges, sortides de cap de setmana, punts d’interès, zones de fondejar, mapes de cales, platges i més. Es basa en informació prèviament recopilada i també basada en experiències personals dels usuaris, els quals seran els principals partícips en l’aplicació. Els mateixos usuaris seran capaços de puntuar cada viatge, zona de fondejar, cala, etc. També existeix la possibilitat de deixar opinió, així futurs usuaris podran utilitzar aquestes opinions en el seu benefici i planificar el viatge o escapada perfecta sense problema.

logo_balearic_5_Essences

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>