2a conversa oceànica en línia- Vela oceànica i ciència (dijous 21)

Des de l’Institut de Nàutica, us presentem una interessant activitat gratuïta per a apropar-vos a la navegació oceànica. És el segon cicle de Converses Oceàniques en Línia organitzat pel Museu Marítim de Barcelona i la Fundació Navegació Oceànica de Barcelona, on es donarà a conèixer com la vela oceànica suposa una gran oportunitat per a la ciència i més concretament, per al coneixement dels mars i oceans del planeta entre d’altres propostes.

Comptarem a la presència de Luís Valdés actual director del Centro Oceanográfico de Santander de l’Instituto Español de Oceanografía (IEO),  Juan Manuel Sarasúa periodista i comunicador científic a diverses publicacions internacionals, Cristina Romera, investigadora  a l’Institut de Ciències de la Mar-CSIC (ICM-CSIC), els oceanògrafs Jordi Salat i Joaquín Ignacio Salvador de l’Institut de Ciències del Mar-CSIC, la regatista oceànica Anna Corbella i el periodista Santi Serrat.

 Us hi esperem el proper 21 de gener a les 18 hores als canals Youtube del Museu Marítim de Barcelona i de la Fundació Navegació Oceànica de Barcelona.