FAQs

Preguntes freqüents sobre l’Institut:

Quins estudis puc cursar al l’IEB?   

L’IEB és un Institut públic de Formació professional, especialitzat en els ensenyaments d’activitats físiques i esportives. El curs vinent podràs estudiar-hi:

Però aquesta oferta anirà creixent els propers cursos fins a oferir tots els ensenyaments professionals d’activitats físiques i esportives.

Quina ubicació té el centre?      

La seu central i les oficines de l’IEB estan a l’Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia, 16, de Barcelona, però algunes classes es faran en altres instal·lacions, sempre properes a l’Institut.

En aquesta ubicació hi haurà tots els cicles que s’hi impartiran?

No. Alguns estudis es cursaran en subseus i les classes pràctiques es faran en diferents instal·lacions esportives, totes situades a la muntanya de Montjuic o a l’entorn proper.

Per arribar a les diferents instal·lacions, hi ha transport públic? 

Si.  Totes les instal·lacions estan situades a la muntanya de Montjuic o al seu entorn proper, i són accessibles en transport públic.

A l’institut disposarem de serveis com bar, vestidors, guixetes…?

Hi haurà vestidors i guixetes. No hi haurà servei de cafeteria, però en l’entorn immediat de l’institut, hi ha una oferta àmplia i per a tots els gustos.

Quin son els horaris i torns de les classes?   

Tots els estudis de l’Institut s’ofereixen en torn de matí, de 8 a 14.30 h i, els Cicles de grau superior, també en torn de tarda, de 15 a 21.30 h.

Quant costa estudiar a l’IEB? 

L’IEB és un institut públic i, per tant, el cost de cada estudi està establert pel preu públic.  Les despeses addicionals que van a càrrec de l’alumnat, com sortides o formacions externes, les trobareu a l’apartat de cada estudi.

Consulteu també les preguntes freqüents de cada estudi:

Tècnica o tècnic en Futbol
Grau mitjà en Conducció d’activitats físiques al medi natural
Grau superior en Condicionament físic
Grau superior en Ensenyament i animació socioesportiva