CFGS – Sol·licituds amb puntuació

En aquestes llistes trobareu les sol·licituds de preinscripció ordenades alfabèticament amb la informació sobre la puntuació que ha rebut cada sol·licitud. Si la puntuació no és correcta o hi ha alguna errada en les dades, podeu presentar una reclamació fins el 16 de juliol, enviant un correu electrònic al centre indicant el número de preinscripció i adjuntant la documentació acreditativa de la nota que correspongui fotografiada o escanejada per les dues cares.

La llista ordenada definitiva es publicarà el 23 de juliol i la llista d’admesos i d’espera el 30 de juliol.

La matrícula es farà de l’1 al 7 de setembre.

Llistes provisionals – Futbol

Ja podeu consultar la llista de sol.licituds amb la puntuació provisional.

El termini per presentar reclamacions és de l’1 al 7 de juliol i les llistes de sol.licituds amb la puntuació definitiva ordenada es publicarà el 13 de juliol.

La matrícula del 1r termini serà de l’1 al 7 de setembre.

Recordeu que cal haver superat les proves d’accés per poder fer la matrícula.

Abans del 4 de setembre farem públic el calendari del 2n termini.

Portes obertes IFE – 22/06: 18.00h

Del 29 de juny al 7 de juliol es podrà fer la preinscripció a l’Itinerari Formatiu específic d’Auxiliar en manteniment d’instal·lacions esportives. Trobareu tota la informació a l’apartat estudis i a la web del Departament d’Educació. Si us queden dubtes, el proper dilluns 22 de juny a les 18.00h, us atendrem en la sessió de portes obertes virtuals a través del Zoom i de l’Instragram Live. Cliqueu en aquest enllaç per accedir al Zoom.

Matrícula de continuïtat del 22/06 al 03/07

La matrícula per a l’alumnat dels instituts Escola del treball i Mare de Déu de la Mercè és del 22 de juny al 03 de juliol.

  • Empleneu el formulari corresponent i envieu-lo a matricula@ieb.cat
  • Cal que adjunteu també una fotografia tipus carnet (s’ha de veure tot el cap, mirant de front, amb el nas al centre de la imatge i sense complements com ulleres de sol, gorres o altres)
  • Comprovarem les dades i us enviarem les instruccions de pagament.

Formularis de sol·licitud de matrícula de continuïtat:

Portes obertes GS Animació

A l’apartat del GS d’Animació trobareu tota la informació sobre el Cicle d’Ensenyament i animació socioesportiva que us pot interessar i al de Secretaria tota la que podeu necessitar sobre el procés de preinscripció i matrícula. Per si us vareu perdre la sessió de portes obertes del dimecres 27 de maig, us hem deixat el vídeo del Live que vam fer a l’Instagram. Consulteu també l’apartat de preguntes freqüents.