LOVE YOU

978841629748

És una novel·la d’Estelle Maskae, publicada per Fanbooks el 2016. Té 487 pàgines.

El tema principal d’aquest llibre el l’amor però també tracta altres temes com l’amistat, les relacions familiars i les relacions addictives.

L’Eden, una adolescent de setze anys, arriba a Los Angeles per passar l’estiu amb el seu pare i la seva nova família. Fa tres anys el pare la va deixar sola amb la seva mare i ara volia passar l’estiu amb la seva filla. Ella no té moltes ganes de conèixer els seus tres germanatres: en Tyler, en Jamie i en Chase, perquè suposa que seran una llauna. La primera nit es celebrava una barbacoa i se n’adona que els seus dos germanatres petits no estaven tan malament com ella pensava però a la barbacoa va aparèixer un noi molt atractiu. Resulta que aquest noi, que arriba amb la música del cotxe a tot volum i mig borratxo, és el seu germanastre gran. De primeres el troba absolutament odiós, irritant, presumptuós, i…francament atractiu.

A la barbacoa també coneix a la Rachael, la que serà una de les seves millors amigues juntament amb la Meghan. Duran l’Estiu va coneixent a molta gent, i ha molts nois, però se n’adona que la tensió entre ella i en Tyler fa molt difícil la convivència.

L’acció transcorre a l’actualitat, des del principi al final de la novel·la passa tot l’estiu, més sis mesos que transcorren després i que explica l’epíleg. Se situa a Los Angeles, California. El punt de vista és intern, perquè la història l’explica la protagonista i en primera persona. També hi ha diàlegs, és clar.

L’autora és Estelle Maskame, i va fer-se famosa per pujar els seus llibre a Wattpad. A banda que li agrada molt escriure també li agrada molt la xocolata. També ha escrit les continuacions de “LOVE YOU” que són: “NEED YOU” i “MISS YOU”. Aquí teniu la seva pàgina: http://www.estellemaskame.com (és en anglès).

Aquest llibre m’he l’he llegit en un mes. He llegit a la meva habitació quan tenia una estona o si anaven a algun lloc en cotxe o autobús. El llibre ha aconseguit apartar-me del món en què vivim i sentir-me com la protagonista del llibre.

El que més m’ha agradat del llibre és quan l’Eden comença a sentir alguna cosa pel Tyler, és com un amor impossible. La part que menys m’ha agradat és quan en Tyler explica la història que va haver de passar de petit amb el seu pare.

Recomano molt aquest llibre perquè a mi m’ha agradat moltíssim i perquè la història d’en Tyler t’ensenya que sempre has de confiar en els pares i contar-los tot, que si tens algun problema ho diguis i, sobre tot, que siguis tu mateix.

ALBA GONZÁLEZ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>