EL GORG NEGRE

9788499329796

És una novel·la de Margarida Aritzeta publicada el 2012 per Estrella Polar. Té 569 pàgines.

És la història de l’Alba, que té malsons sobre el seu germà desaparegut. Decideix abandonar-ho tot per anar a buscar-lo i ensopega amb un món extraordinari i inquietant.

“El gorg negre” és una novel·la d’aventures però també hi ha altres temes com l’amistat, l’amor i el misteri.

Apareixen elements elements històrics, mitològics i fantasiosos de manera encertada. I com a cosa negativa té, la història té un ritme massa lent per al meu gust.

Margarida Aritzeta és mestra, llicenciada en Història Moderna i doctora en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, on va fer el doctorat amb una tesi sobre el poeta i crític Josep Lleonart. Ha col·laborat a la ràdio i en diverses publicacions periòdiques. També ha format part del govern de la Generalitat de Catalunya amb un càrrec de directora general. La major part de la seva vida professional l’ha dedicat a la docència, a la investigació i a l’escriptura, actualment té 63 anys. Altres llibre de l’autora són “Els cais de les sirenes” (2015) i “Cita a la paret de gel” (2014).

CRISTIAN OCHOA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>